ΑρχικήinetSky: H εφαρμογή Netflix δε λειτουγεί δημιουργώντας εκνευρισμό στους πελάτες

Sky: H εφαρμογή Netflix δε λειτουγεί δημιουργώντας εκνευρισμό στους πελάτες

Οι πελάτες της SKY έχουν εγκλωβιστεί να παρακολουθούν ένα ενοχλητικό, περιστρεφόμενο κόκκινο τροχό φόρτωσης, όποτε προσπαθούν να παρακολουθήσουν Netflix εδώ και αρκετές μέρες.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκτήσετε Netflix χωρίς συνδρομή στο smartphone σας;

Sky

Ο broadcaster έχει αναγνωρίσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά όλους τους πελάτες και ερευνά αυτή τη στιγμή μια επίσημη λύση.

Σε μια ανακοίνωση στο X (πρώην Twitter), η Sky έγραψε: “Είμαστε ενήμεροι ότι ορισμένοι πελάτες, κατά την εκκίνηση του Netflix, θα δουν έναν περιστρεφόμενο κόκκινο κύκλο.

Οι ειδικές ομάδες εργάζονται για να επιλυθεί αυτό το θέμα το συντομότερο δυνατόν.

Πώς να το αποφύγετε?

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα λύση, οι ειδικοί της Sky πρότειναν έναν τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μπορούν να το αποφύγουν. Εάν έχετε συνδρομή Multiscreen, μπορείτε πιθανώς να παρακολουθήσετε στο Sky Q Mini σας, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σε ένα ξεχωριστό φόρουμ βοήθειας στην ιστοσελίδα της Sky, ένας υπάλληλος συμβούλεψε τους πελάτες που αντιμετωπίζουν τον κόκκινο κύκλο φόρτωσης, να απενεργοποιήσουν μια λειτουργία στις ρυθμίσεις του Netflix. Όταν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix μέσω της ιστοσελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή “Ο λογαριασμός μου” και κατβείτε στο τέλος της σελίδας. Εδώ θα βρείτε την Συμμετοχή σε Δοκιμή– βεβαιωθείτε ότι αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.

Δείτε ακόμα: Netflix: Μειώνει τον αριθμό των διαφημίσεων όταν κάνετε binge-watch

Αν μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν αυτή η λύση επιλύει το πρόβλημα για εσάς ή όχι, θα μπορούσαμε να το προωθήσουμε στις ομάδες υποστήριξης“, δήλωσε η Sky.

Με εκατομμύρια ανθρώπους που εξαρτώνται πλέον από υπηρεσίες ροής όπως το Netflix για τη βραδινή τους ψυχαγωγία, οι πελάτες δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτή την αναπάντεχη διακοπή.

Netflix

Γιατί συμβαίνει αυτό κάθε μέρα; Πληρώνουμε για μία υπηρεσία που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε,” έγραψε ο χρήστης του X @neilgreen2023.

Ένας άλλος πελάτης, με όνομα χρήστη @jkd1969, έγραψε σε ένα tweet: “Τι γίνεται αν δεν έχεις πολλές οθόνες; Η χειρότερη απόφαση που πήρα, να πάρω το Netflix μέσω του Q box.

Ωστόσο, ένας ενημερωμένος θεατής της Sky υπενθύμισε στους άλλους πελάτες ότι εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία – απλώς αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί μέσω των Sky box τους.

Δείτε επίσης: Netflix: Θα αυξήσει τις τιμές για ακόμη μία φορά, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες

Ένας από τους πιο κοινούς λόγους για το κρασάρισμα της εφαρμογής Netflix στο Sky είναι η ασυμβατότητα μεταξύ της εφαρμογής και της συσκευής. Οι παλαιότερες συσκευές μπορεί να μην έχουν τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές για να υποστηρίξουν την εφαρμογή Netflix, προκαλώντας έτσι προβλήματα και κρασαρίσματα.

Ένας άλλος λόγος για το κρασάρισμα της εφαρμογής Netflix στο Sky μπορεί να είναι η ανεπαρκής σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν η σύνδεση σας είναι ασταθής ή αργή, η εφαρμογή Netflix μπορεί να μην φορτώνει σωστά και να κρασάρει. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε την σύνδεσή σας και να δοκιμάσετε να τη βελτιώσετε.

Επιπλέον, τα κακόβουλα λογισμικά ή οι ιοί μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην εφαρμογή Netflix στο Sky. Αν η συσκευή σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, αυτό μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της εφαρμογής Netflix και να προκαλέσει κρασαρίσματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να εκτελέσετε μια σάρωση στη συσκευή σας για να εξαλείψετε τυχόν κακόβουλο λογισμικό.

Τέλος, η αποθηκευμένη προσωρινή μνήμη (cache) της εφαρμογής Netflix μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και κρασαρίσματα. Αν η προσωρινή μνήμη είναι γεμάτη ή κατεστραμμένη, η εφαρμογή μπορεί να μην λειτουργεί σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Netflix για να επαναφέρετε την κανονική λειτουργία της.

Πηγή: The Sun

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS