ΑρχικήUpdatesMeta: Ενσωματώνει το AI chatbot της στο WhatsApp

Meta: Ενσωματώνει το AI chatbot της στο WhatsApp

Όλο και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να συμβαδίσουν με την εποχή. Έτσι και η Meta αποφάσισε να ενσωματώσει τις AI δυνατότητες που έχει αναπτύξει, σε δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Instagram και το WhatsApp. Στην εκδήλωση Meta Connect 2023, η εταιρεία ανακοίνωσε την ενσωμάτωση ενός AI chatbot στο WhatsApp, αρχικά σε χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

WhatsApp AI chatbot

Πρόσφατες αναφορές από το WABetaInfo αποκαλύπτουν ότι η τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android εισάγει ένα κουμπί συντόμευσης, τοποθετημένο στην ενότητα “Chats“, ώστε να μπορούν οι χρήστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στο AI chatbot χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθούν στη λίστα συνομιλιών τους.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp λανσάρει τη λειτουργία Voice Chat για μεγάλα groups

Το νέο AI chatbot button είναι τοποθετημένο στην κορυφή του κουμπιού “New Chat” και έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί την αλληλεπίδραση των χρηστών και να διευκολύνει την εύκολη πρόσβαση στο chatbot. Αξιοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τα γλωσσικά μοντέλα της Meta, το AI chatbot προσφέρει διάφορες χρήσιμες δυνατότητες στους χρήστες του WhatsApp. Απαντά σε ερωτήσεις, παρέχει υποστήριξη πελατών και βοηθά με εργασίες όπως ο προγραμματισμός ραντεβού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Meta Connect, ο Mark Zuckerberg παρουσίασε την ευελιξία του chatbot, αναφέροντας ότι οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να προγραμματίζουν ταξίδια, να λαμβάνουν προτάσεις, να απολαμβάνουν πνευματώδη αστεία, να διευθετούν συζητήσεις ομαδικής συνομιλίας και άλλα. Η Meta τόνισε τη συνεργασία της με το Bing Chat της Microsoft για να βελτιώσει τις δυνατότητες του chatbot της. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει αποτελέσματα διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο.

Το νέο AI chatbot της Meta ενισχύει την αλληλεπίδραση των χρηστών στο WhatsApp με διάφορους τρόπους. Πρώτον, το chatbot παρέχει άμεσες απαντήσεις σε ερωτήσεις και αιτήματα των χρηστών, επιτρέποντας τους να λάβουν γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται. Αυτό βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών και τους επιτρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες.

Επιπλέον, το chatbot της Meta μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένες προτάσεις και συμβουλές στους χρήστες, με βάση τις προηγούμενες τους αλληλεπιδράσεις και προτιμήσεις.

Τέλος, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και προσφέρει άμεση λύση στα προβλήματα των χρηστών, αυξάνοντας έτσι την ικανοποίησή τους.

Επιπλέον, ο AI assistant της Meta επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ρεαλιστικές εικόνες χρησιμοποιώντας μια απλή εντολή «/imagine». Λειτουργεί παρόμοια με τα MidJourney και Bing Image Creator και παρέχεται δωρεάν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Hackers κρατούν τηλέφωνα ομήρους για λύτρα

WhatsApp Meta

Ταυτόχρονα, η Meta προσθέτει και άλλες δυνατότητες στο WhatsApp για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες. Για παράδειγμα, δοκιμάζεται τώρα μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν και να προβάλλουν status updates σε μια κατακόρυφη λίστα, απλοποιώντας την πρόσβαση σε muted status updates.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύψουν την τοποθεσία τους

Ορισμένοι beta testers ενδέχεται επίσης να παρατηρήσουν ένα κουμπί “See all” που εμφανίζει γρήγορα μια κατακόρυφη λίστα με τα status updates. Σε αυτήν την ενότητα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε τέσσερα φίλτρα, που επιτρέπουν την καλύτερη κατηγοριοποίηση των ενημερώσεων και το διαχωρισμό τους από τις επαφές, ενώ διευκολύνει και την απόκτηση ενός ολοκληρωμένου catch-up για το κοινόχρηστο περιεχόμενο, χωρίς να χάνονται ενημερώσεις.

Πηγή: www.firstpost.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS