ΑρχικήHow ToΠώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των κλειδωμένων φακέλων Google Photos

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των κλειδωμένων φακέλων Google Photos

Είτε προστατεύετε φωτογραφίες είτε εμπιστευτικά έγγραφα, η λειτουργία Locked Folder του Google Photos προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ιδιωτικότητας. Αυτός ο χώρος με κωδικό πρόσβασης σε συσκευές Android διατηρεί το ευαίσθητο περιεχόμενο ξεχωριστά από τον κανονικό πίνακα φωτογραφιών σας και άλλες εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Photo Stack: Η νέα δυνατότητα καταφθάνει στο Google Photos

Google Photos

Η Google παρουσίασε τη δυνατότητα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του Locked Folder σας, επιτρέποντας την πρόσβαση σε προστατευμένες φωτογραφίες και βίντεο με τον κωδικό πρόσβασής σας σε οποιαδήποτε συσκευή. Αυτή η δυνατότητα δεν περιορίζεται μόνο στο Android, αλλά μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε και να έχετε πρόσβαση στον Locked Folder σε συσκευές iOS και στον ιστό.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud για το Locked Folder

Έναρξη ρύθμισης Locked Folder
Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκατάστασης του Locked Folder σας, θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε την εφεδρική αποθήκευση στο cloud κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Για τους υπάρχοντες κλειδωμένουες φακέλους
Αν ήδη διαθέτετε ένα Locked Folder, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε την εφεδρική αποθήκευση στο cloud:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Photos (βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση).
  2. Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην πάνω δεξιά γωνία.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Αντίγραφο ασφαλείας.
  4. Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της δυνατότητας αντιγράφου ασφαλείας για τον Κλειδωμένο Φάκελο σας.

Δείτε ακόμα: Google Photos σε Android: Προσθέστε την τοποθεσία σε εικόνες!

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις αντιγράφου ασφαλείας κατά προσωπική προτίμηση
Έχετε την ευελιξία να επιλέξετε εάν θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και για τις φωτογραφίες και για το περιεχόμενο του Locked Folder ή μόνο για ένα από τα δύο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε τις ιδιωτικές εικόνες αποκλειστικά στη συσκευή σας, αν το προτιμάτε.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Locked Folder οπουδήποτε

1.Πρόσβαση από κάθε συσκευή

Όταν ενεργοποιείτε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλίας για το Locked Folder, το ευαίσθητο περιεχόμενό σας γίνεται προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές σας. Απλά συνδεθείτε στο Google Photos και ανοίξτε το Locked Folder χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας.

2.Αυξημένη ιδιωτικότητα

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στο περιεχόμενό παραμένουν αποκλειστικά σε αυτό. Δεν θα εμφανίζονται στο κανονικό πλέγμα φωτογραφιών, στις Αναμνήσεις, στους φακέλους ή στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το περιεχόμενό σας προστατεύεται από την προηγμένη υποδομή ασφαλείας του Google Photos.

Δείτε επίσης: Google Photos: Το Cinematic photo εφέ είναι πλέον διαθέσιμο για κάθε φωτογραφία

3.Απλοποιημένη σελίδα ρυθμίσεων

Το Google Photos παρουσίασε μια απλοποιημένη σελίδα ρυθμίσεων, καθιστώντας ευκολότερο τον έλεγχο των απορρήτου και άλλων προτιμήσεων. Το ενημερωμένο layout αντικαθιστά την μοναδική σελίδα ρυθμίσεων με ενότητες για την ιδιωτικότητα, το backup, τον κοινοποιητή, τις ειδοποιήσεις και πολλά άλλα.

Πηγή: gadgetsnow

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS