ΑρχικήGamingΑνακαλύψτε το World of Warcraft: Season of Discovery!

Ανακαλύψτε το World of Warcraft: Season of Discovery!

Το Season of Discovery φέρνει νέες προοπτικές παιχνιδιού του World of Warcraft και κάνει release σήμερα!

Το Season of Discovery φέρνει νέες προοπτικές παιχνιδιού του World of Warcraft και κάνει release σε 4 μόνο μέρες!

Κατά τη διάρκεια του BlizzCon φέτος, οι θαυμαστές έμειναν άφωνοι όταν ανακοινώθηκε ότι το World of Warcraft Classic θα προσθέσει νέο περιεχόμενο. Η ομάδα του Classic παρουσίασε τη νέα σεζόν με το όνομα “Season of Discovery“, όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ιερές περιοχές του Azeroth σε καινούργιους servers. Η επιπλέον προσθήκη είναι ότι οι γνωστές περιοχές θα κρύβουν νέα μυστικά για τους παίκτες, κάνοντας το ταξίδι ακόμη πιο συναρπαστικό αυτή τη φορά. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι η σεζόν θα περιλαμβάνει νέες abilities (δεξιότητες) για κάθε class (κλάση), αλλάζοντας εντελώς τον ήδη δοκιμασμένο τρόπο παιχνιδιού.

Δείτε ακόμα: Σαουδική Αραβία: Τι αντίκτυπο θα έχει η μείωση παραγωγής πετρελαίου;

Αυτό που φέρνει μαζί του το World of Warcraft Classic Season of Discovery είναι πολύ περισσότερο από ό,τι περίμεναν οι παίκτες και πολύ διαφορετικό από ό,τι ποτέ δε θα είχαν φανταστεί.

Η κύρια προσθήκη που θα φέρει το Season of Discovery είναι το σύστημα Rune Engraving. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους παίκτες να ανακαλύπτουν νέες ικανότητες της class μέσω των runes, ανοίγοντας νέους ρόλους και εξειδικεύσεις. Επιπλέον, η σεζόν θα περιλαμβάνει περίοδους με επίπεδο κορύφωσης, ξεκινώντας από το επίπεδο 25 και αυξάνοντας σταδιακά κάθε λίγες εβδομάδες. Καθεμία από αυτές τις περίοδους θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, όπως raids 10 ατόμων και events open world PvP (player vs player)με πολλά νέα αντικείμενα για τους παίκτες να αποκτούν – και αυτό δεν είναι καν το καλύτερο. Το Season of Discovery (SoD) ξεκινά σε λιγότερο από μια εβδομάδα γι αυτό ετοιμαστείτε για μάχη.

Aνακοίνωσε η Blizzard νέους μεγάλους server

Η Blizzard επιβεβαίωσε επίσημα ότι το World of Warcraft Season of Discovery θα λαμβάνει Megaservers κατά τo release του στις 30 Νοεμβρίου 2023 – δηλαδή σήμερα. Το Classic WoW αξίζει όλη την αγάπη τόσο από τους fan της σειράς όσο και από τους developers που ασχολούνται με το παιχνίδι από τα πρώτα του βήματα.

Αυτό ενθουσίασε πολλούς, καθώς δείχνει όχι μόνο ότι οι developers ακούν την γνώμη της κοινότητας, αλλά παρέχουν επίσης μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για νέους όσο και για έμπειρους παίκτες.

Δείτε επίσης: Left 4 Dead: Γιατί το Sequel Έφτασε Τόσο Γρήγορα;

 Καθεμία από αυτές τις περίοδους θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, όπως raids 10 ατόμων και events open world PvP (player vs player)με πολλά νέα αντικείμενα για τους παίκτες να αποκτούν - και αυτό δεν είναι καν το καλύτερο. Το Season of Discovery (SoD) ξεκινά σε λιγότερο από μια εβδομάδα γι αυτό ετοιμαστείτε για μάχη.
Alliance versus Horde

Αναλυτικότερα developer της Blizzard έγραψε σε ανάρτηση:

“Για το Season of Discovery, σχεδιάζουμε να επαναλάβουμε αυτήν τη διαδικασία, ξεκινώντας με μερικούς server που μπορούν να φιλοξενήσουν πολλούς παίκτες. Έτσι, μπορείτε να νιώσετε βέβαιοι για την επιλογή σας. Παρακαλούμε σημειώστε: θα διαχειριζόμαστε ενεργά το μέγεθος των server κατά το λανσάρισμα, ενώ ενδέχεται να υπάρχουν διακεκομμένες ουρές, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τα μεγέθη των server παραμένουν περίπου ισορροπημένα.

Αυτό είναι εκπληκτικά καλά νέα για τους παίκτες που περιμένουν να βιώσουν το WoW Season of Discovery. Η ισορροπημένη κατανομή των φυλών θα διασφαλίσει ότι κανένας server δεν θα είναι υπερφορτωμένος, επιτρέποντας στους παίκτες να μην εγκαταλείπουν τους φίλους τους ή να μεταβαίνουν στην αντίθετη πλευρά.

Το hype των παικτών για την νέα season

Στο τέλος της ημέρας, το hype που περιβάλλει το Season of Discovery ενθουσιάζει τους παίκτες για τις επερχόμενες αλλαγές, καθώς νέες ικανότητες, ξόρκια, τάξεις και ρόλοι θα αποτελέσουν μόνο ένα μικρό κομμάτι του κόσμου του WoW Classic.

Με την επιβεβαίωση ότι η Blizzard λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει περισσότερες ευκαιρίες συνδεσιμότητας και εμπειρίας του κόσμου του Azeroth με τις συναφείς φυλές, το PvP αποκτά περισσότερη σημασία, ενισχύοντας τη συνολική αίσθηση κοινότητας του παιχνιδιού.

Οι περισσότεροι παίκτες αντιδρούν με θαυμασμό όταν μαθαίνουν ότι η Blizzard επενδύει τόση προσπάθεια στο WoW Classic, όπως αναφέρεται στο Reddit. Πολλοί developers παραδέχονται ότι η ισορροπία των φυλών στο PvP είναι κάτι καινούριο και γι’ αυτούς. Παρ’ όλα αυτά, η προσέγγιση και η νοοτροπία είναι αυτές που προκαλούν χαρά στους παίκτες.

Για να δημιουργηθεί μια πραγματικά live εμπειρία, οι παίκτες πρέπει να εμπλακούν με το περιβάλλον τους, συμπεριλαμβανομένων των φίλων που μπορεί να γνωρίσουν κατά τη διαδρομή τους, ή των αντιπάλων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν.

Πηγές πληροφοριών: gamerant.com, gameleap.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS