ΑρχικήUpdatesΗ αστυνομία προειδοποιεί τους γονείς για τη νέα λειτουργία του iPhone

Η αστυνομία προειδοποιεί τους γονείς για τη νέα λειτουργία του iPhone

Η αστυνομία προειδοποιεί τους γονείς για τη νέα λειτουργία του iPhone

Η πολιτεία Dayton στο Οχάιο προειδοποιεί τους χρήστες iPhone να είναι προσεκτικοί μετά από μια νέα ενημέρωση.

Η Αστυνομία της περιοχής Middletown στο Οχάιο δημοσίευσε έναν προειδοποιητικό σχολιασμό στο Facebook το Σαββατοκύριακο σχετικά με το χαρακτηριστικό “NameDrop” που περιλαμβάνεται στην ενημέρωση iOS 17.

Δείτε επίσης: Apple Music: Ανακάλυψε πώς να αντιμετωπίσει τις πλαστές ακροάσεις

Το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα τα στοιχεία επικοινωνίας τους με ένα άλλο iPhone ή Apple Watch κρατώντας τις συσκευές πολύ κοντά μεταξύ τους.

Μετά τη σύνδεση των συσκευών, μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας ή να λάβετε τις πληροφορίες του άλλου ατόμου. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη μεταφορά κλειδώνοντας το τηλέφωνό σας ή μετακινώντας τις συσκευές μακριά η μια από την άλλη πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, σύμφωνα με την Apple.

iPhone

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό, πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις», πατήστε «Γενικά» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «AirDrop». Αλλάξτε τον διακόπτη «Συγκέντρωση Συσκευών» σε απενεργοποίηση.

Η εταιρεία αναφέρει επίσης στον ιστότοπο της ότι το NameDrop λειτουργεί μόνο για την αποστολή νέων πληροφοριών και όχι για την ενημέρωση ενός ήδη υπάρχοντος επαφολογίου στο τηλέφωνό σας.

«ΓΟΝΕΙΣ: Μην ξεχνάτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο του παιδιού σας για να τα κρατήσετε ασφαλή», έγραψε η Αστυνομία της περιοχής Middletown στη σημείωσή της στο Facebook.

Δείτε ακόμα: Apple Vision Pro: Νέα Εκτίμηση Ημερομηνίας Κυκλοφορίας

Το Αστυνομικό Τμήμα της Κομητείας Oakland στο Μίσιγκαν μοιράστηκε επίσης μια προειδοποίηση σχετικά με το χαρακτηριστικό που είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή με τη νέα ενημέρωση.

Το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι παρόλο που μπορείτε να αρνηθείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας, «πολλοί άνθρωποι δεν ελέγχουν τις ρυθμίσεις τους και δεν συνειδητοποιούν πώς λειτουργεί το τηλέφωνό τους.»

Πηγή: thehill.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS