ΑρχικήUpdatesΤα FCC IDs αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του Apple Watch Ultra

Τα FCC IDs αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του Apple Watch Ultra

Η Apple φαίνεται να σχεδίασε ένα Apple Watch Ultra με σκούρο κεραμικό πίσω μέρος, σύμφωνα με τα FCC IDs, τα οποία εντοπίστηκαν από το χρήστη @ParrotSWD στο X (πρώην Twitter).

FCC IDs Apple Watch Ultra

Κατά την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής, οι τεχνολογικές εταιρείες πρέπει να μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με τα FCC IDs. Η Apple, για παράδειγμα, προχώρησε στην κοινοποίηση των στοιχείων του Apple Watch Ultra πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Apple Watch: Βοήθησε καρδιοπαθή να γίνει μαραθωνοδρόμος

Στο έγγραφο, φαίνεται ότι η Apple χρησιμοποίησε ένα Apple Watch Ultra με μια πιο σκούρα, σχεδόν μαύρη κεραμική πίσω θήκη, παρόμοια με τα μοντέλα της σειράς Apple Watch. Επίσης, χρησιμοποίησε ένα Action Button με πλαστική εμφάνιση χωρίς εσοχή. Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν ενσωματώθηκαν στην τελική έκδοση του προϊόντος.

Συχνά, σε τέτοιες αρχειοθετήσεις, οι εξωτερικές φωτογραφίες και άλλες ευαίσθητες λεπτομέρειες υπόκεινται σε ρήτρα εμπιστευτικότητας με περιορισμένη ισχύ, συνεπώς είναι πιθανό η ρήτρα αυτή να έχει πρόσφατα λήξει, καθώς οι εικόνες μόλις έχουν αποκαλυφθεί.

FCC IDs Apple Watch Ultra

Η Apple προσφέρει στο κοινό της αυτή τη στιγμή το Apple Watch Ultra 2, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023, στο ίδιο φυσικό χρώμα τιτανίου με το πρώτο μοντέλο. Πριν την κυκλοφορία του, υπήρχαν φήμες που υποστήριζαν ότι η Apple σκεφτόταν να παρουσιάσει μια νέα επιλογή με πιο σκούρο χρώμα, το οποίο είχε δοκιμαστεί αρχικά για το προηγούμενο μοντέλο, αλλά τελικά απορρίφθηκε. Αυτό, όμως, δεν πραγματοποιήθηκε.

Δείτε σχετικά: Apple Watch: Θα κυκλοφορήσει σύντομα επίλυση στο πρόβλημα της μπαταρίας

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS