ΑρχικήUpdatesGoogle Calendar: Μπορεί να σταματήσει να είναι διαθέσιμo σε Android 7.1 και...

Google Calendar: Μπορεί να σταματήσει να είναι διαθέσιμo σε Android 7.1 και κατώτερες εκδόσεις

Google Calendar Android

Το Google Calendar αποτελεί βασική υπηρεσία για την καθημερινότητα πολλών ατόμων. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για τη διοργάνωση συσκέψεων και αποτελεί βασική υπηρεσία της Google σε συσκευές Android. Ωστόσο, πολύ σύντομα, δεν θα μπορούν όλοι οι χρήστες Android να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν μια συσκευή με έκδοση Android 7.1 δεν θα έχουν πρόσβαση στο Google Calendar. Η Google ενδέχεται να διακόψει επίσημα την υποστήριξη αυτής της έκδοσης με την κυκλοφορία της έκδοσης 2023.46.0-581792699. Και αυτό θα γίνει για λόγους ασφαλείας.

Δείτε επίσης: Πώς να ορίσετε την τοποθεσία εργασίας σας στο Google Calendar

Η Google δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει επίσημες δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Ωστόσο, ένας χρήστης με το όνομα AssembleDebug από το TheSpAndroid ανακάλυψε ότι το Google Calendar έχει πλέον ένα flag που ονομάζεται “UnsupportedOperatingSystem__enabled“. Αυτό υποδεικνύει ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν Android 7.1 και παλαιότερες εκδόσεις δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την εφαρμογή στο μέλλον.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Android Nougat 7.1 της Google θεωρείται πλέον ξεπερασμένο καθώς κυκλοφόρησε το 2016. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τηλέφωνο με αυτό το λειτουργικό σύστημα, είναι πιθανό ο κατασκευαστής της συσκευής σας να έχει ήδη πάψει να παρέχει υποστήριξη για αυτό.

Δείτε επίσης: Google Calendar: Πώς να επαναφέρετε events που έχουν διαγραφεί;

Λέγεται ότι οι χρήστες θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένο το Android 8.0 Oreo ή μια νεότερη έκδοση στη συσκευή τους για να εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στο Google Calendar.

Αυτή η απαίτηση πιθανότατα οφείλεται σε ανησυχίες ασφαλείας που επηρεάζουν παλαιότερες εκδόσεις Android. Η Google συνιστά γενικά στους χρήστες να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους για να διορθώνουν γνωστά προβλήματα ασφαλείας και να αποκτούν νέες λειτουργίες.

Δείτε επίσης: Google Calendar: Τρόπος γρήγορης αποστολής email σε επισκέπτες

Η Google κυκλοφορεί συχνές ενημερώσεις για να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση του συστήματος, που οδηγεί σε γρηγορότερη και ομαλότερη λειτουργία των εφαρμογών. Επιπλέον, οι νέες λειτουργίες προσφέρουν βελτιωμένη ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Πηγή: me.mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS