ΑρχικήinetMicrosoft: Προσωρινή λύση για την κατάρρευση του Outlook κατά την αποστολή ηλεκτρονικών...

Microsoft: Προσωρινή λύση για την κατάρρευση του Outlook κατά την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων

Πρόσφατα, η Microsoft μοιράστηκε μια προσωρινή λύση για ένα γνωστό πρόβλημα που προκαλεί το Outlook Desktop να καταρρέει κατά την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από λογαριασμούς Outlook.com.

Δείτε επίσης: Το κλασικό Outlook app ενδέχεται να καταργηθεί τα επόμενα δύο χρόνια

Microsoft

Αυτό επιβεβαιώνει τις αναφορές πελατών σχετικά με προβλήματα κατάρρευσης κατά τη χρήση λογαριασμών Outlook.com που κοινοποιούνται στην ιστοσελίδα κοινότητας της Microsoft και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα από την προηγούμενη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με διαδικτυακές αναφορές, η επανεκκίνηση, η επισκευή του Outlook, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής και η δημιουργία ενός νέου προφίλ Outlook για το επηρεαζόμενο λογαριασμό email δεν επιλύουν το πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα (ασφαλής λειτουργία, νέο προφίλ, επισκευή pst, ακόμη και ανάκτηση συστήματος για να επαναφέρω μια προηγούμενη εγκατάσταση) χωρίς αποτέλεσμα“, δήλωσε ένας από τους επηρεαζόμενους χρήστες.

Αυτά τα προβλήματα επηρεάζουν μόνο τους χρήστες του Outlook για το Microsoft 365 και αυτούς που βρίσκονται στο Current Channel (Προεπισκόπηση) χρησιμοποιώντας την έκδοση 17029.20028 του Outlook.

Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στις μελλοντικές εκδόσεις 17029.20052+ αλλά αυτή η έκδοση δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει,” αναφέρει η Microsoft.

Αν και ένας περιορισμένος αριθμός πελατών ανέφερε ότι είχαν επιτύχει να παρακάμψουν αυτό το γνωστό πρόβλημα επανεγκαθιστώντας το Office, η Microsoft προτείνει να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση.

Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε “Command Prompt” στο πλαίσιο αναζήτησης των Windows, δεξί κλικ στο “Command Prompt” και κάντε κλικ στο “Run as administrator“. Στη συνέχεια, επικολλήστε τις παρακάτω εντολές στο παράθυρο της Εντολής και πατήστε Enter μετά από κάθε μία:

cd %programfiles%\Common Files\Microsoft Shared\ClickToRun

officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.16924.20124

Δείτε ακόμα: Outlook: Πώς να επαναφέρετε το inbox view στη default μορφή του;

Η Redmond άρχισε επίσης να εφαρμόζει διορθώσεις την προηγούμενη εβδομάδα για μερικούς πελάτες που επηρεάζονταν από ένα άλλο γνωστό πρόβλημα του Microsoft 365 που προκαλεί σφάλματα σύνδεσης με την ένδειξη ‘Κάτι πήγε στραβά [1001]‘, καθιστώντας τις εφαρμογές γραφείου Office μη προσβάσιμες για πολλούς επηρεαζόμενους χρήστες.

Outlook

Τα επίμονα προβλήματα σύνδεσης επηρεάζουν τους πελάτες που χρησιμοποιούν το Excel, το Word, το Outlook και το PowerPoint για το Microsoft 365, τα Microsoft 365 Apps για επιχειρήσεις και τις εφαρμογές Office για iOS και Android, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία πριν από περίπου ένα μήνα.

Προηγουμένως, διορθώθηκε ένα άλλο σφάλμα που προκαλούσε σημαντικές καθυστερήσεις για τους πελάτες του Microsoft 365 κατά την αποθήκευση συνημμένων στο Outlook Desktop σε ένα κοινόχρηστο δίκτυο.

Στις αρχές του έτους, η Microsoft αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα στο Outlook, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που απέκλειαν τους πελάτες του Microsoft 365 από την πρόσβαση σε emails και ημερολόγια και προκαλούσαν αργή εκκίνηση και πάγωμα κατά την επαναφόρτωση της μνήμης.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Είναι πλέον δωρεάν για Mac χωρίς να απαιτείται συνδρομή

Η αδυναμία αποστολής email μέσω του Outlook μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τους χρήστες, καθώς το email αποτελεί ένα από τα κύρια μέσα επικοινωνίας στη σύγχρονη εποχή. Οι χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αποστολή email μπορεί να μην μπορούν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με συνεργάτες, πελάτες ή φίλους, και αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Επιπλέον, η αδυναμία αποστολής email μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην εκτέλεση εργασιών και στην απώλεια ευκαιριών. Οι χρήστες που εξαρτώνται από την αποστολή email για την ολοκλήρωση εργασιών, όπως η αποστολή προσφορών ή η αίτηση πληροφοριών, μπορεί να βρεθούν ανίκανοι να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους εγκαίρως. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την επιχείρηση ή την προσωπική τους απόδοση.

Επιπλέον, η αδυναμία αποστολής email μπορεί να προκαλέσει ανησυχία και απώλεια εμπιστοσύνης από τους παραλήπτες. Όταν οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αποστολή email, οι παραλήπτες μπορεί να ανησυχήσουν για την αξιοπιστία τους ή να αμφιβάλλουν για την εγκυρότητα των πληροφοριών που λαμβάνουν. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις μεταξύ των χρηστών και των παραληπτών τους, είτε πρόκειται για επαγγελματικές επαφές είτε για προσωπικές.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS