ΑρχικήUpdatesSamsung: Θα κυκλοφορήσει το Galaxy S24 Ultra ως "AI Phone";

Samsung: Θα κυκλοφορήσει το Galaxy S24 Ultra ως “AI Phone”;

Το Samsung Galaxy S24 είναι έτοιμο να κάνει ένα σημαντικό βήμα το 2024, επωφελούμενο από την τεχνητή νοημοσύνη, γνωστό και ως “AI Phone”.

AI Phone

Το συγκεκριμένο smartphone αναμένεται να είναι μία από τις πρώτες σημαντικές κυκλοφορίες του νέου έτους, δείχνοντας πως η τεχνητή νοημοσύνη θα διαδραματίσει έναν ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην επιτυχία του.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S24: Επίκεντρο η Τεχνητή Νοημοσύνη και το S-Pen

Η Samsung προσπαθεί να ξεχωρίσει από άλλα τηλέφωνα με νέες εμπορικές εφαρμογές με ορολογίες, όπως “AI Phone” και “AI Smartphone”. Αυτές οι εφαρμογές συνδέονται με αρχεία που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από το GalaxyClub στα Γραφεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIPO) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUIPO). Παρότι αυτές οι εφαρμογές δεν έχουν ακόμα εγκριθεί τεχνικά, υποπτευόμαστε ότι θα δούμε παρόμοιες καταθέσεις στο Υπουργείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO).

Το εμπορικό όνομα αποτελεί έναν τρόπο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια όταν πρόκειται για την επισήμανση εντυπωσιακών χαρακτηριστικών. Ωστόσο, είναι δύσκολο να καθορίσουμε εάν το Galaxy S24 θα μπορούσε να αποκαλείται ως “AI Phone” ανάμεσα σε όλα τα άλλα τηλέφωνα.

AI Phone

Δείτε σχετικά: Samsung: Ποιές συσκευές θα λάβουν One UI 6 και Android 14;

Αυτό συμβαίνει επειδή η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι νέα στον κόσμο των τηλεφώνων. Η σειρά Galaxy S24 θα πρέπει να ξεπεράσει το Google Pixel 8 και το Pixel 8 Pro, αν πραγματικά επιθυμεί να κερδίσει τον τίτλο του «AI Phone».

Πηγή: tomsguide.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS