ΑρχικήUpdatesApple: iOS 17.2 Beta 4 και Vision Pro Καθυστερούν

Apple: iOS 17.2 Beta 4 και Vision Pro Καθυστερούν

Το iOS 17.2 beta 4 και το Vision Pro της Apple καθυστερούν, με το ντεμπούτο τους να αναμένεται στην έναρξη του επόμενου έτους.

Apple iOS 17.2 beta 4

Η εταιρεία ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την Goldman Sachs με την Apple Card. Υπάρχουν επίσης περισσότερες ενδείξεις για το πότε αναμένεται η πραγματική κυκλοφορία του Vision Pro.

Διαβάστε επίσης: Η Apple ενδέχεται να τερματίσει τη συνεργασία της με τη Goldman Sachs

Το iOS 17.2 beta 4 φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας, ενώ περιλαμβάνει επίσης διορθώσεις για διάφορα σφάλματα που είχαν αναφερθεί από τους χρήστες στις προηγούμενες εκδόσεις. Το εύκολο είναι να σας πούμε ότι αν περιμένετε την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα ζήτημα με την Vision Pro. Η Apple έχει αναβάλει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 17.2 beta 4, χωρίς να παρέχει σαφείς εξηγήσεις. Αυτό μπορεί να απογοητεύσει ορισμένους πελάτες που περίμεναν να δοκιμάσουν αυτή τη νέα προσθήκη.

Apple iOS 17.2 beta 4

Τελικά, οι ενημερώσεις σχετικά με τη συνεργασία με την Apple Card δεν είναι ενθαρρυντικές. Φαίνεται ότι αυτή η συνεργασία αντιμετωπίζει δυσκολίες και η αναμενόμενη επέκταση της υπηρεσίας Apple Card σε άλλες χώρες μπορεί να καθυστερήσει. Ας ελπίσουμε ότι ο τεχνολογικός γίγαντας θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα και να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα: Apple Vision Pro: Νέα Εκτίμηση Ημερομηνίας Κυκλοφορίας

Πηγή: 9to5mac.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS