ΑρχικήUpdatesWindows 11 KB5032288: Βελτιώνει το Copilot AI και διορθώνει σφάλματα

Windows 11 KB5032288: Βελτιώνει το Copilot AI και διορθώνει σφάλματα

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 11 preview update KB5032288 που φέρνει βελτιώσεις για τον Copilot AI assistant, ενώ ταυτόχρονα διορθώνει και δώδεκα άλλα σφάλματα.

Windows 11 KB5032288 Copilot

Το Windows Copilot ξεκίνησε να κυκλοφορεί σε συσκευές που τρέχουν Windows 11 22H2 τον Σεπτέμβριο και τώρα είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή σε συστήματα που εκτελούν Windows 11 23H2.

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB5032288, ο ψηφιακός βοηθός AI θα είναι διαθέσιμος σε πολλές οθόνες και θα εμφανίζεται επίσης ως thumbnail preview στο παράθυρο διαλόγου Alt+Tab.

Δείτε επίσης: Η Microsoft Ενισχύει την Παρουσία του Copilot στα Windows!

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν Windows local account μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από το Windows Copilot μόνο δέκα φορές. Αν θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν περαιτέρω, θα πρέπει να συνδεθούν χρησιμοποιώντας έναν επαληθευμένο λογαριασμό.

Η Microsoft  λέει ότι η νέα ενημέρωση KB5032288 βελτιώνει και την ταχύτητα με την οποία ανοίγει το Copilot από τη γραμμή εργασιών.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν το preview update μπορούν να μεταβούν στις Ρυθμίσεις > Windows Update και να επιλέξουν “Download and install“.

Εναλλακτικά, η ενημέρωση μπορεί να εγκατασταθεί με μη αυτόματο τρόπο κατεβάζοντάς την από τον Microsoft Update Catalog.

Δείτε επίσης: Windows 11 23H2: Πώς να διορθώσετε τυχόν επιβράδυνση στον υπολογιστή σας;

Windows 11 KB5032288: Ποιες άλλες διορθώσεις φέρνει;

Το Windows 11 KB5032288 optional cumulative release φέρνει και άλλες βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων, πέρα από τη βελτίωση του Copilot.

Μερικές από τις πιο σημαντικές μπορείτε να δείτε εδώ:

  • Μπορεί να δείτε το Windows Spotlight να έχει οριστεί ως προεπιλεγμένο φόντο τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν το φόντο σας έχει οριστεί σε ένα inbox Windows image.
  • Η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τα παράθυρα File Explorer.
  • Επίσης, η ενημέρωση KB5032288 αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τις εφαρμογές που κατεβάζετε από το Microsoft Store. Το πρόβλημα είναι ότι οι εφαρμογές σταματούσαν να ανταποκρίνονται και δεν ενημερώνονταν.
  • Επιπλέον αντιμετωπίζεται ένα ζήτημα που προκαλεί τη διακοπή της απόκρισης του IE mode. Αυτό συμβαίνει όταν έχετε ανοιχτές πολλές καρτέλες IE mode.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα επιδιορθώσεων και βελτιώσεων που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση στο ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης KB5032288.

Windows 11 KB5032288: Βελτιώνει το Copilot AI και διορθώνει σφάλματα

Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε τις ενημερώσεις στα Windows, καθώς η μη ενημέρωση μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την απόδοση του υπολογιστή σας. Οι ενημερώσεις των Windows περιέχουν διορθώσεις για σφάλματα και ευπάθειες ασφαλείας, καθώς και βελτιώσεις στην απόδοση του λειτουργικού συστήματος. Οι προγραμματιστές της Microsoft συνεχώς αναζητούν τρόπους για να βελτιστοποιήσουν το λειτουργικό σύστημα και να διορθώσουν προβλήματα απόδοσης. Αν δεν εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις, ο υπολογιστής σας μπορεί να γίνει αργός, να κολλάει ή να αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Δείτε επίσης: Νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στα Windows 11

Επιπλέον, η έλλειψη ενημερώσεων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας. Όταν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με παλιά ή μη ενημερωμένα Windows, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το νέο λογισμικό και τους οδηγούς που χρησιμοποιείτε.

Η Microsoft είπε ότι τα preview updates Δεκεμβρίου 2023 θα παραβλεφθούν, με τον κανονικό κύκλο κυκλοφορίας να επαναλαμβάνεται τον Ιανουάριο του 2024.

Λόγω των μειωμένων λειτουργιών κατά τη διάρκεια των εορτών και του ερχόμενου νέου έτους, δεν θα υπάρξει non-security preview release για τον μήνα Δεκέμβριο του 2023“, δήλωσε η Microsoft. “Θα υπάρξει μια μηνιαία έκδοση ασφαλείας για τον Δεκέμβριο του 2023“.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS