ΑρχικήGamingΟ "Joker της Φλόριντα" απαιτεί δικαιοσύνη από το GTA 6

Ο “Joker της Φλόριντα” απαιτεί δικαιοσύνη από το GTA 6

Ο “Joker της Φλόριντα“, με τα διάσημα τατουάζ, κατηγορεί τη Rockstar Games ότι χρησιμοποίησε την εικόνα του στο πιο πρόσφατο τρέιλερ του GTA 6.

Joker της Φλόριντα GTA 6

Το τρέιλερ του παιχνιδιού, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ προβολών στο YouTube (σε μη μουσικά βίντεο). Οι θεατές παρατήρησαν ότι πολλές από τις σκηνές του τρέιλερ αναπαριστούν γνωστά περιστατικά που έχουν συμβεί στη Φλόριντα, όπου διαδραματίζεται και το παιχνίδι. Ανάμεσα σε αυτούς που παρατήρησαν ομοιότητες με περιστατικά και άτομα ήταν και ο Lawrence Sullivan, γνωστός και ως “Joker” της Φλόριντα, ο οποίος έγινε viral από μια φωτογραφία του που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μετά τη σύλληψή του για χρήση όπλων εναντίον οχημάτων.

Σε ένα βίντεο στο TikTok, ο “Joker” της Φλόριντα δηλώνει ότι μοιάζει πολύ με έναν χαρακτήρα που εμφανίζεται στο τρέιλερ του GTA και αιτείται αποζημίωση από την εταιρεία παιχνιδιών Rockstar Games.

Ο Sullivan είπε ότι όποιος δεν βλέπει την ομοιότητα μεταξύ αυτού και του άνδρα με τα τατουάζ στο τρέιλερ, έχει πρόβλημα.

GTA πρέπει να μιλήσουμε“, λέει ο Sullivan στο βίντεο. “Αν όχι, πρέπει να μου δώσεις ένα ή δύο εκατομμύρια“.

Αυτός είμαι εγώ. Είμαι το άτομο από το οποίο εμπνεύστηκαν“, λέει ο Sullivan. “Αυτός είμαι εγώ“.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει ο Payday Designer με το παιχνίδι Den of Wolves!

Ο Sullivan είχε πει στο παρελθόν ότι τα τατουάζ του έχουν βαθύ προσωπικό νόημα, καθώς θεωρεί τον χαρακτήρα του Joker ως ένα “τριαντάφυλλο” που ξεπέρασε τις τραγωδίες στη ζωή του, οι οποίες ήταν παραπλήσιες με τις δικές του.

Ο παλιός Lawrence που είδατε με το απλό πρόσωπο, είναι νεκρός“, δήλωσε. “Αυτός εδώ είναι ο νέος Lawrence ή Joker.”

Δείτε ακόμα: ALPHV/BlackCat ransomware: Η πρόσφατη διακοπή λειτουργίας μπορεί να οφείλεται σε “χτύπημα” από τις αρχές

Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λάβει αποζημίωση

Το 2014, η ηθοποιός Lindsay Lohan μήνυσε τη Rockstar Games, ισχυριζόμενη ότι ένας χαρακτήρας στο GTA 5 μοιάζει μαζί της. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση, καθώς κρίθηκε ότι το παιχνίδι είναι ένα “έργο φαντασίας” και δεν παραβιάζει τους νόμους περί διαφήμισης.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης διαπίστωσε ότι η Rockstar “δεν αναφέρθηκε ποτέ στη Lohan με το όνομά της ούτε χρησιμοποίησε το πραγματικό της όνομα στο βιντεοπαιχνίδι, ποτέ δεν χρησιμοποίησε την ίδια τη Lohan ως ηθοποιό για το βιντεοπαιχνίδι και ποτέ δεν χρησιμοποίησε φωτογραφία της“.

Πηγή πληροφοριών: https://www.businessinsider.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS