ΑρχικήUpdatesΑποκαλυπτικές Λεπτομέρειες για το OnePlus Ace 3!

Αποκαλυπτικές Λεπτομέρειες για το OnePlus Ace 3!

Το OnePlus Ace 3 έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού τους τελευταίους μήνες. Η πολυαναμενόμενη αυτή συσκευή θα κυκλοφορήσει μαζί με το OnePlus 12R.

OnePlus Ace 3

Καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας, εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα συσκευή, προκαλώντας το ενδιαφέρον για τους λάτρεις της συγκεκριμένης εταιρείας. Σήμερα, μια αξιόπιστη πηγή αποκαλύπτει τις αποχρώσεις που θα είναι διαθέσιμες για το OnePlus Ace 3.

Επιπλέον, η πηγή παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις βασικές προδιαγραφές του smartphone. Ας εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για αυτό.
Σύμφωνα με το Digital Chat Station, το OnePlus Ace 3 θα διατεθεί σε τρία χρώματα: ροζ, γκρι και μπλε. Αυτό προκύπτει από τη χρήση μηχανικών μοντέλων και, ως εκ τούτου, οι τελικλές αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν.
Επιπλέον, αναφέρει ότι το ακουστικό θα διαθέτει μεταλλικό σκελετό, ενώ το πίσω πάνελ θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκαν οι εντυπωσιακές προδιαγραφές του OnePlus 12!

Όσον αφορά την οθόνη, η συσκευή θα διαθέτει ένα πάνελ OLED BOE X1 διαστάσεων 6,78 ιντσών. Η οθόνη αυτή, τύπου LTPO, θα προσφέρει ανάλυση 2780 x 1264 pixels, ρύθμιση φωτεινότητας PWM 2160Hz, παγκόσμιο επίπεδο αιχμής φωτεινότητας 1600 nits και τοπικό επίπεδο αιχμής φωτεινότητας 4.500 nits.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το τηλέφωνο θα εξοπλίζεται με το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Αναμένεται να διαθέτει έως και 16 GB LPDDR5x RAM και αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0 χωρητικότητας 512 GB. Όσον αφορά το λογισμικό, αναμένεται να τρέχει το ColorOS 14 βασισμένο στο Android 14.

Το smartphone θα διαθέτει ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Η ρύθμιση θα περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα Sony IMX890 με ανάλυση 50MP, μια μονάδα ultrawide Sony IMX355 με ανάλυση 8MP και έναν τηλεφακό 2x Sony IMX709 με ανάλυση 32MP. Στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει ένας αισθητήρας 16MP για selfies και βιντεοκλήσεις.

Τα ακουστικά θα διατηρούν την ρύθμιση της ειδοποίησης και υποστηρίζουν ενσύρματη φόρτιση έως 100 W, κάτι που είχε ήδη ο προκάτοχός τους OnePlus Ace 2 (OnePlus 11R). Επιπλέον, θα τροφοδοτούνται από μια μπαταρία χωρητικότητας 5.500 mAh.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το OnePlus Ace 3 θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Δεκεμβρίου στην Κίνα. Επιπλέον, αναμένεται ότι το OnePlus 12R, η παγκόσμια έκδοση αυτού του τηλεφώνου, θα κάνει το ντεμπούτο του στις 23 Ιανουαρίου.

Διαβάστε σχετικά: OnePlus Open: Ανταποκρίνεται Επιτυχώς σε Δοκιμές Αντοχής

Πηγή: gizmochina.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS