Αρχικήgaming2023: Τα video games με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

2023: Τα video games με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Δεκεμβρίου, το οποίο σημαίνει ότι το 2023 πλησιάζει στο τέλος του. Και μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια συναρπαστική χρονιά όσον αφορά στα video games που βρέθηκαν σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το PS5, το Xbox Series X|S, το PC και το Nintendo Switch. Μάλιστα, το 2023 ξεχώρισε σημαντικά σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών για τους gamers.

video games Google αναζητήσεις

Καθώς οι τάσεις στα παιχνίδια συνεχίζουν να εξελίσσονται, η αναζήτηση για νέα και ενδιαφέροντα video games έχει ενταθεί. Με την κυκλοφορία του Google Year in Search 2023, έχουμε τώρα μια ολοκληρωμένη λίστα με τα πιο περιζήτητα video games για το 2023.

Δείτε επίσης: GTA 6: Γιατί θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει σε υπολογιστές;

Τα 10 παιχνίδια που αναζήτησαν περισσότερο οι gamers κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είναι:

  • Hogwarts Legacy
  • The Last of Us
  • Connections
  • Battlegrounds Mobile India
  • Starfield
  • Baldur’s Gate 3
  • Suika Game
  • Diablo IV
  • Atomic Heart
  • Sons of the Forest

Η παραπάνω λίστα δείχνει ότι το Hogwarts Legacy ήταν το παιχνίδι που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες, κάτι που δεν μας κάνει πολλή εντύπωση, αν λάβουμε υπόψη πόσο επιτυχημένο είναι το franchise Harry Potter γενικότερα. Δεύτερο στις αναζητήσεις της Google έρχεται το The Last of Us. Διάφοροι παράγοντες, όπως η πρώτη σεζόν της σειράς HBO και η κυκλοφορία του remake για υπολογιστή, πιθανότατα συνέβαλαν στον υψηλό όγκο αναζήτησης. Μια σημαντική απουσία είναι το Spider-Man 2, που κυκλοφόρησε στο PS5, ενώ το Diablo 4, παρά τα εμπόδια μετά την κυκλοφορία, παρέμεινε δημοφιλές διατηρώντας τη θέση του μέσα στην τοπ δεκάδα (όγδοη θέση).

Δείτε επίσης: Ο “Joker της Φλόριντα” απαιτεί δικαιοσύνη από το GTA 6

βιντεοπαιχνίδια

Τα video games αποτελούν ένα από τα αγαπημένα χόμπι ενός μεγάλου ποσοστού ανθρώπων. Πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια άρχισαν να εμφανίζονται τη δεκαετία του 1950 σε ερευνητικά εργαστήρια επιστημόνων. Σταδιακά εξελίχθηκαν και άρχισαν να κυκλοφορούν στην αγορά. Οι Αμερικανοί ασχολούνται με τα βιντεοπαιχνίδια από τη δεκαετία του 1970.

Δείτε επίσης: Νέα εποχή για τη Sega: Αναβίωση των αγαπημένων παιχνιδιών της

Σύντομα έγινε εμφανές ότι οι άνθρωποι ξόδευαν πολύ χρόνο παίζοντας video games. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, γιατί πλέον τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα παντού. Τα video games αποτελούν βασικό μέρος της καθημερινότητας πολλών νέων ανθρώπων. Στον τομέα της ψυχαγωγίας, τα βιντεοπαιχνίδια προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και απόλαυσης. Μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσο για την απόδραση από την καθημερινότητα και το στρες, και να προσφέρουν μια ευκαιρία για κοινωνική αλληλεπίδραση μέσω των multi-player λειτουργιών. Επιπλέον, τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να προωθήσουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η συγκέντρωση, η λήψη αποφάσεων και η επίλυση προβλημάτων.

Πηγή: in.mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS