ΑρχικήGamingNetflix + Grand Theft Auto: Αναβαθμίστε τη Gaming Εμπειρία Σας

Netflix + Grand Theft Auto: Αναβαθμίστε τη Gaming Εμπειρία Σας

Eπιτέλους κυκλοφόρησε το Grand Theft Auto: The Trilogy για τα κινητά iOS και Android, διαθέσιμα για τους χρήστες του Netflix χωρίς κόστος.

Η Rockstar Games επιτέλους κυκλοφόρησε το Grand Theft Auto: The Trilogy για τα κινητά iOS και Android, διαθέσιμα για τους χρήστες του Netflix

Περιλαμβάνει και τα τρία εμβληματικά παιχνίδια της σειράς. Τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas είναι τώρα διαθέσιμα για τους χρήστες του Netflix χωρίς κόστος, όπως ανακοίνωσε η Rockstar Games.

Το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών παρουσίασε τις βελτιωμένες φορητές εκδόσεις με σημαντικές αλλαγές στην οπτική και στο gameplay, υποσχόμενο έναν αναβαθμισμένο χρήστη gaming. Μεταξύ των βελτιώσεων περιλαμβάνεται το Classic Lighting mode, το οποίο αναπαράγει τα ατμοσφαιρικά οπτικά των αρχικών παιχνιδιών.

Δείτε επίσης: GTA 6: Γιατί θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει σε υπολογιστές;

Η Netflix Games είχε προηγουμένως υποδείξει την άφιξη του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, επεκτείνοντας την προσβασιμότητα τους και σε άλλες πλατφόρμες όπως το PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Παράλληλα, η Rockstar Games παρουσίασε πρόσφατα το trailer για το Grand Theft Auto 6, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 στο PlayStation 5 και το Xbox Series S/X. Το trailer παρουσιάζει τους νέους πρωταγωνιστές Lucia και Jason, καθώς και μια εικόνα της φανταστικής πόλης Vice City, όπου θα εκτυλιχθεί η ιστορία του παιχνιδιού.

Grand Theft Auto on Netflix

Για τους συνδρομητές του Netflix που ανυπομονούν να αποκτήσουν τη συλλογή GTA, η διαδικασία λήψης είναι πολύ βολική. Οι τίτλοι μπορούν να κατεβάστουν εύκολα μέσω της επίσημης κινητής εφαρμογής του Netflix. Στην ενότητα Games της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το παιχνίδι της σειράς GTA που επιθυμούν, να πατήσουν το κουμπί “Λήψη παιχνιδιού” και να μεταφερθούν αυτόματα στο επίσημο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής τους, όπου μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι χωρίς πολλά περιττά βήματα.

Δείτε ακόμα: Η διαρροή του trailer του GTA 6 θέτει τη Rockstar στο επίκεντρο

Η εξαιρετικά ευέλικτη διαδικασία λήψης της σειράς Grand Theft Auto μέσω της εφαρμογής Netflix προσθέτει μια ακόμη διάσταση στην ψυχαγωγία των χρηστών. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν αυτά τα κλασικά παιχνίδια όπου και αν βρίσκονται, καθώς η διαδικασία λήψης απαιτεί μόνο λίγα κλικ στην εφαρμογή Netflix. Αυτή η συνεργασία δημιουργεί έναν ακόμη λόγο για να επιλέξουν οι χρήστες το Netflix ως τον αγαπημένο τους προορισμό για διασκέδαση, κάνοντας την πλατφόρμα ακόμη πιο ελκυστική για τους λάτρεις του gaming.

Πηγή πληροφοριών: https://www.firstpost.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS