ΑρχικήUpdatesGalaxy S24 Ultra: 56% Αυξημένη Αντοχή και ισχυρότερο Gorilla Glass

Galaxy S24 Ultra: 56% Αυξημένη Αντοχή και ισχυρότερο Gorilla Glass


Το Samsung Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει ένα πλαίσιο με πιο αυξημένη αντοχή και Gorilla Glass που το καθιστά πιο ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση.

Galaxy S24 Ultra

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός του Galaxy S24 Ultra έχει βελτιωθεί σημαντικά, χάρη στη χρήση τιτανίου για το πλαίσιο και μιας ενημερωμένης έκδοσης του Gorilla Glass. Αυτές οι αναβαθμίσεις καθιστούν το τηλέφωνο πιο ανθεκτικό και προστατευμένο από την καθημερινή φθορά. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκδόσεις Galaxy S24 και Galaxy S24+ αναμένεται να μην έχουν αυτές τις αναβαθμίσεις.

Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα διαθέτει επίσης την προστασία του Gorilla Glass Armor για την οθόνη του. Αυτή η προστασία είναι πιο προηγμένη από το Gorilla Glass Victus 2 που χρησιμοποιείται στο Galaxy S23 Ultra. Η οθόνη Dynamic AMOLED 2x στο Galaxy S24 Ultra αναμένεται να έχει μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits. Επιπλέον, το τηλέφωνο θα εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Σύμφωνα με την Samsung, θα χρησιμοποιηθεί ένα ακόμα μεγαλύτερο σύστημα ψύξης θαλάμου ατμού που θα διατηρεί το τσιπ 1,9 φορές πιο δροσερό από τον προκάτοχό του.

Δείτε περισσότερα: Samsung: Θα διατηρήσει σταθερές τις τιμές στη σειρά Galaxy S24;

Προδιαγραφές κάμερας Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy S24 Ultra φημίζεται ότι διαθέτει κύρια κάμερα 200MP, κάμερα υπερευρείας 12MP, τηλεφακό κάμερα 50MP με οπτικό ζουμ 5x (οπτικό ζουμ 10x με περικοπή αισθητήρα) και τηλεφακό κάμερα 10MP με οπτικό ζουμ 3x. Η συσκευή διαθέτει επίσης μπροστινή κάμερα 12 MP, όπως και ο προκάτοχός του. Επιπλέον, διαθέτει LPDDR5X RAM, μπαταρία 5.000mAh και γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 25W. Πιθανότατα θα υποστηρίζει επίσης γρήγορη φόρτιση 45W.

Πηγή: sammobile.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS