ΑρχικήUpdatesBeeper: Η προσπάθεια να διατηρήσει το iMessage σε Android γίνεται όλο και...

Beeper: Η προσπάθεια να διατηρήσει το iMessage σε Android γίνεται όλο και πιο περίπλοκη

Το Beeper έχει ανακοινώσει μια νέα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλλουν iMessages από συσκευές Android.

beeper

Ωστόσο, αυτή η αλλαγή απαιτεί να έχετε πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο Mac ή να είστε κάτοχος ενός. Αρχικά, το Beeper χρησιμοποιούσε τους δικούς του διακομιστές Mac για να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες αναγνώρισης, αλλά σε αυτή την πρακτική η Apple ήταν αντίθετη.

Διαβάστε περισσότερα: Beeper Mini: Android εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iMessage

Τώρα, με μια ενημέρωση στο Beeper Cloud για Mac που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά δεδομένα εγγραφής, καθιστώντας την σύνδεση πολύ πιο αξιόπιστη. Αυτά τα δεδομένα εγγραφής θα λειτουργούν επίσης με το Beeper Mini, την εφαρμογή Android που ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα. Ωστόσο, για να διατηρήσετε την ενημέρωση των δεδομένων, θα πρέπει να ενεργοποιείτε το Mac σας τακτικά.

Το Beeper δηλώνει ότι, εάν έχετε Beeper και Mac, μπορείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα εγγραφής με φίλους. Σε δοκιμές, έως και 10-20 χρήστες του iMessage μπορούν να αποκτήσουν ασφαλή πρόσβαση στα ίδια δεδομένα εγγραφής. Επιπλέον, η εταιρεία προγραμματίζει να αναπτύξει μια ανοιχτού κώδικα γέφυρα για το iMessage και ένα εργαλείο για το Mac που θα δημιουργεί τα δεδομένα εγγραφής.

Παρόλο που οι ενημερώσεις αυτές μπορεί να φαίνονται ελπιδοφόρες, περιορίζουν σημαντικά την αρχική ελκυστικότητα που καθιστούσε το Beeper Mini τόσο μοναδικό. Στην αρχική του έκδοση, απλά απαιτούσε ένα smartphone Android και έναν αριθμό τηλεφώνου για να στέλνει iMessages, αλλά η Apple βρήκε τρόπο να το αντιμετωπίσει μέσα σε λίγες μέρες. Η επόμενη προσπάθεια για επαναφορά του Beeper Mini απαιτούσε σύνδεση με το Apple ID, αλλά πρόσφατα η εφαρμογή άρχισε να παρουσιάζει και πάλι προβλήματα για πολλούς χρήστες.

beeper

Δείτε ακόμη: Beeper Mini: Ξανά διαθέσιμο μετά την απενεργοποίησή του από την Apple

Αν και η Apple δεν ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα για σχόλιο, φαίνεται πιθανό η εταιρεία να προσπαθήσει ξανά να αναζητήσει τρόπους για να αποτρέψει τη δυνατότητα του ανταγωνιστή της να στέλνει iMessages.

Πηγή: theverge.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS