ΑρχικήbusinessWayfair CEO: Οι εργαζόμενοι πρέπει να δουλεύουν περισσότερες ώρες

Wayfair CEO: Οι εργαζόμενοι πρέπει να δουλεύουν περισσότερες ώρες

Ο CEO της Wayfair δίνει ένα μήνυμα για το τέλος του έτους προς τους υπαλλήλους της διαδικτυκής εταιρείας επίπλων.

wayfair

Δείτε σχετικά: Bill Gates: Το AI μπορεί να φέρει την τριήμερη εργασία!

Μη διστάσετε να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια και να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής.

“Η επίτευξη της νίκης απαιτεί σκληρή δουλειά. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς, ως φιλόδοξα άτομα, βρίσκουμε ικανοποίηση όταν βλέπουμε τις προσπάθειές μας να μετουσιώνονται σε απτά αποτελέσματα”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Niraj Shah σε ένα σημείωμα που απηύθυνε στους εργαζομένους νωρίτερα αυτόν τον μήνα, γιορτάζοντας την πρόσφατη επιτυχία της εταιρείας. Αυτό το μήνυμα επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN. “Το να εργάζεσαι πολλές ώρες, να ανταποκρίνεσαι, να συνδυάζεις την εργασία με την προσωπική ζωή, δεν είναι κάτι αναπόφευκτο”.

Ο Niraj Shah ενθάρρυνε επίσης τους υπαλλήλους της Wayfair να θεωρούν τα χρήματα της εταιρείας που δαπανούν ως δικά τους και να διαπραγματεύονται τις τιμές. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεση της, η Wayfair είχε περίπου 15.000 υπαλλήλους τον Δεκέμβριο του 2022.

Η επιχείρηση της Wayfair αναπτύχθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι αγοραστές που έμεναν στο σπίτι πραγματοποίησαν διαδικτυακές παραγγελίες για έπιπλα, γραφεία και οικιακά είδη.

Διαβάστε περισσότερα: Tesla: Αυξάνει τους μισθούς ορισμένων εργαζομένων στο Gigafactory

Ωστόσο, από το 2022, η εταιρεία αντιμετώπισε δυσκολίες καθώς οι καταναλωτές επέστρεψαν στα καταστήματα για τις αγορές τους.

Το 2022, η Wayfair ανακοίνωσε ότι περιόριζε το 5% του εργατικού της δυναμικού.

Ο Niraj Shah όμως, είπε στους υπαλλήλους του στο email του ότι η εταιρεία είναι και πάλι κερδοφόρα.

“Μπορούμε να προχωρήσουμε πολύ πιο γρήγορα μαζί από ό,τι προχωράμε τώρα, αν συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση”, είπε. “Ας είμαστε αποφασιστικοί, συνετοί, ευέλικτοι, έξυπνοι και με εστίαση στον πελάτη”.

Ο καθηγητής οικονομικών Nicholas Bloom δήλωσε στον Richard Quest του CNN κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης την Πέμπτη ότι, αν η Wayfair θέλει να διοικεί μια επιχείρηση όπου οι εργαζόμενοι εργάζονται 80 ώρες την εβδομάδα, θα πρέπει να αυξήσει τους μισθούς τους κατά 50% προκειμένου να ανταμείψει αυτή την προσπάθεια.

Δείτε ακόμα: OpenAI: Εκατοντάδες εργαζόμενοι απειλούν να παραιτηθούν μετά την αποχώρηση του Sam Altman από CEO

wayfair

“Δεν το θεωρώ επιτυχία αυτό για τον εργαζόμενο”, ανέφερε ο Bloom, επισημαίνοντας ότι η αγορά εργασίας είναι ανταγωνιστική και οι εργαζόμενοι έχουν πολλές επιλογές.

Πηγή: cnn.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS