ΑρχικήReviewsROG Phone 8 Pro: Το Απόλυτο Gaming Κινητό Ξεπερνά τα Όρια

ROG Phone 8 Pro: Το Απόλυτο Gaming Κινητό Ξεπερνά τα Όρια

Υποδεχθείτε την επόμενη εποχή του gaming με το εκθαμβωτικό ROG Phone 8 Pro. Τεχνολογία, απόδοση και αισθητική σε ένα κινητό.

Υποδεχθείτε την επόμενη εποχή του gaming με το εκθαμβωτικό ROG Phone 8 Pro. Τεχνολογία, απόδοση και αισθητική σε ένα κινητό.

Τα κινητά τηλέφωνα ROG από την Asus πάντοτε είχαν ως στόχο τους gamers, αλλά με το ROG Phone 8, η εταιρεία φαίνεται ότι επιδιώκει να ευρίσκει ευρύτερη απήχηση για τη σειρά της. Tα νέα μοντέλα είναι πλέον λεπτότερα (8,9 χιλιοστά έναντι 10,49 χιλιοστών για το ROG Phone 7), ελαφρύτερα (225 γραμμάρια σε σύγκριση με 239 γραμμάρια), προσφέρουν καλύτερη αντοχή στη σκόνη και το νερό (IP68 έναντι IP54) και παρέχουν ασύρματη φόρτιση έως και 15W – χαρακτηριστικά επιθυμητά ανεξαρτήτως εάν είστε λάτρης των παιχνιδιών στο κινητό.

Δείτε επίσης: Η Επανάσταση των Galaxy: Νέα A15 και A25 Με Τεχνολογικές Αναβαθμίσεις

Η σειρά ROG Phone 8 περιλαμβάνει τον βασικό ROG Phone 8, τον ROG Phone 8 Pro και τον ROG Phone 8 Pro Edition, τα οποία διαφέρουν ελαφρώς στον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά τους. Το ROG Phone 8, με κόστος $1,099.99 (€1,099.99 / £949.99), διαθέτει ένα RGB λογότυπο στο πίσω μέρος και έρχεται με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Αντίστοιχα, το ROG Phone 8 Pro, με κόστος $1,199.99 (€1,199.99 / £1,099.99), διαθέτει 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το ROG Phone 8 Pro Edition, με κόστος $1,499.99 (€1,499.99 / £1,299.99), διαθέτει 24GB RAM και 1TB αποθηκευτικού χώρου. Και τα δύο πιο ακριβή μοντέλα διαθέτουν οθόνες LED dot-matrix στο πίσω μέρος τους.

Παρ’ όλα αυτά, η κύρια έλξη παραμένει η απόδοση στο gaming. Τα τηλέφωνα διαθέτουν σύστημα ψύξης που χρησιμοποιεί νιτρίδιο βορίου και χαλκό για να απορροφά τη θερμότητα από τον επεξεργαστή Snapdragon και να τη διαχέει μέσω του πίσω καλύμματος του τηλεφώνου. Η Asus υποστηρίζει ότι η προσέγγισή της είναι 20% πιο αποτελεσματική θερμικά αυτή τη φορά. Εάν όμως ψάχνετε για περισσότερη ψύξη, υπάρχει μια νέα έκδοση του AeroActive Cooler που μπορείτε να τοποθετήσετε στο πίσω μέρος του τηλεφώνου και να μειώσετε τη θερμοκρασία του πίσω καλύμματος κατά έως και 26 βαθμούς Celsius (79 βαθμούς Fahrenheit), όπως υποστηρίζεται.

Δείτε ακόμα: Huawei: Ανακοινώνει τα νέα Nova 12 χωρίς πολλές λεπτομέρειες

Λόγω του έτους 2024, περιλαμβάνονται φυσικά και κάποιες λειτουργίες με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Το “AI Grabber” είναι μια λειτουργία που καθιστά πιο εύκολη την online αναζήτηση για οδηγούς παιχνιδιών, αναγνωρίζοντας και αντιγράφοντας κείμενο εντός παιχνιδιού. Η Asus αναφέρει επίσης ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης στις εφαρμογές του τηλεφώνου, όπως το launcher, η Gallery και οι ρυθμίσεις. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία “AI Wallpaper” που είναι υπό ανάπτυξη και θα δημιουργεί προσαρμοσμένα wallpapers χρησιμοποιώντας το Stable Diffusion.

Τα τηλέφωνα ROG της Asus ποτέ δεν θα είναι η προτεινόμενη επιλογή για όσους δεν ασχολούνται με τα παιχνίδια, αλλά με το ROG Phone 8, ενδέχεται να αισθάνονται λιγότερο ότι κάνουν συμβιβασμό για ένα gamer που διστάζει ανάμεσα σε ένα smartphone με εστίαση στα παιχνίδια και ένα πιο κλασικό σημαιακό κινητό

Τα τρία μοντέλα κινούνται με τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, διαθέτοντας μπαταρία 5,500mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 65W. Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια OLED οθόνη 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 165Hz, φωτεινότητα έως 2,500 nits και μια μικρή οπή που στεγάζει μια μπροστινή κάμερα 32 megapixels. Στο πίσω μέρος, υπάρχει τριπλή κάμερα με αισθητήρες 50 megapixels, 13 megapixels υπέρ ευρυγώνιου, και 32 megapixels τηλεφακού με οπτικό ζουμ 3x.

Διαβάστε επίσης: OnePlus 12R: Θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Ευρώπη

Τα τηλέφωνα ROG της Asus ποτέ δεν θα είναι η προτεινόμενη επιλογή για όσους δεν ασχολούνται με τα παιχνίδια, αλλά με το ROG Phone 8, ενδέχεται να αισθάνονται λιγότερο ότι κάνουν συμβιβασμό για ένα gamer που διστάζει ανάμεσα σε ένα smartphone με εστίαση στα παιχνίδια και ένα πιο κλασικό σημαιακό κινητό. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Φεβρουάριο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, με τη διαθεσιμότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες να ανακοινώνεται σε αργότερο στάδιο.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS