ΑρχικήinetΗ Rabbit Ανακοινώνει το R1: Η Επόμενη Γενιά Αυτόνομων Συσκευών Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Rabbit Ανακοινώνει το R1: Η Επόμενη Γενιά Αυτόνομων Συσκευών Τεχνητής Νοημοσύνης

Με το Rabbit R1, η τεχνητή νοημοσύνη φτάνει σε νέα ύψη. Εξαγριώνει τις προσδοκίες, ανοίγοντας πόρτες για μια εξελιγμένη εποχή επικοινωνίας.

Με το Rabbit R1, η τεχνητή νοημοσύνη φτάνει σε νέα ύψη. Εξαγριώνει τις προσδοκίες, ανοίγοντας πόρτες για μια εξελιγμένη εποχή επικοινωνίας.

Ο Jesse Lyu, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Rabbit, παρουσιάζει ένα φιλόδοξο προϊόν της εταιρείας, το R1, ένα αυτόνομο αντικείμενο τεχνητής νοημοσύνης, που κοστίζει 199 δολάρια. Παρόλο που δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει άμεσα το smartphone, υπονοεί πως στο μέλλον είναι πιθανό να συμβεί αυτό. Το R1 διαθέτει οθόνη αφής 2.88 ιντσών, περιστρεφόμενη κάμερα, και χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό σύστημα με την ονομασία Rabbit OS, το οποίο βασίζεται σε ένα “Μεγάλο Μοντέλο Δράσης,” επιτρέποντας τον έλεγχο διαφόρων υπηρεσιών μέσω μιας καθολικής διεπαφής.

Το υλικό της συσκευής περιγράφεται ως εντυπωσιακό, με σχεδιασμό σε συνεργασία με την Teenage Engineering. Η συσκευή είναι ελαφριά, με κλικάροντα και ικανοποιητικά κουμπιά, και παρέχει εντυπωσιακή απόδοση. Το Rabbit OS διακρίνεται για την ικανότητα να ελέγχει διάφορες λειτουργίες, όπως μουσική, μεταφορές, αγορές και άλλα, συνολικά προσφέροντας μια ομαλή και ενοποιημένη εμπειρία χρήσης χωρίς την ανάγκη εφαρμογών και συνδρομών.

Δείτε επίσης: Η τεχνητή νοημοσύνη οδηγεί σε επενδύσεις στην κυβερνοασφάλεια

Jesse Lyu παρουσιάζει το φιλόδοξο R1, ένα αυτόνομο αντικείμενο τεχνητής νοημοσύνης της Rabbit. Αντί να εξαρτηθεί από APIs και να πείσει προγραμματιστές για υποστήριξη, η Rabbit εκπαίδευσε το μοντέλο της να εκμεταλλεύεται υπάρχουσες εφαρμογές. Το μεγάλο μοντέλο δράσης (LAM) εκπαιδεύτηκε από ανθρώπους που αλληλεπιδρούσαν με εφαρμογές όπως το Spotify και το Uber, προσφέροντας μια προσέγγιση που αποφεύγει την ανάγκη νέου λειτουργικού συστήματος.

Το R1 παρέχει επίσης λειτουργία εκπαίδευσης, επιτρέποντάς σας να διδάξετε τη συσκευή να επαναλαμβάνει δράσεις μόνη της. Παρά τις προκλήσεις, η Rabbit προσφέρει μια έξυπνη προσέγγιση που αποφεύγει τα θέματα που συνήθως αντιμετωπίζουν οι νέες εταιρείες στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης.

Rabbits New AI AGENT Device

Η Rabbit, με την επιδίωξη να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης μέσω του φιλόδοξου R1, αναδεικνύει μια εξυπνη προσέγγιση στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. Η εκπαίδευση του μεγάλου μοντέλου δράσης (LAM) μέσω αλληλεπιδράσεων με καθημερινές εφαρμογές αποτελεί πολύπλευρη λύση, αποφεύγοντας την ανάγκη να πείσει τους προγραμματιστές να υιοθετήσουν νέα interface. Το R1, πέρα από τη λειτουργία του ως φωνητικός βοηθός, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εκπαίδευσης, ανοίγοντας τον δρόμο για εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Δείτε ακόμα: Magic: The Gathering: Χρήση AI στο marketing artwork;

Στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα ενιαίο περιβάλλον όπου οι χρήστες μπορούν να εκτελούν πολλαπλές εργασίες, η Rabbit εξελίσσει την έννοια του φωνητικού βοηθού. Παρά τις ερωτηματικές πτυχές σχετικά με την πρακτική εφαρμογή, το R1 αναδεικνύεται ως πρωτοποριακή συσκευή που διαμορφώνει το μέλλον της αλληλεπίδρασης με την τεχνολογία και αφήνει ανοιχτά πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα για το πώς οι χρήστες θα υιοθετήσουν αυτήν την πρωτοποριακή προσέγγιση.

Πηγή πληροφοριών: https://www.theverge.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS