ΑρχικήUpdatesCES 2024: Η Amazfit παρουσίασε το έξυπνο δαχτυλίδι Helio Ring

CES 2024: Η Amazfit παρουσίασε το έξυπνο δαχτυλίδι Helio Ring

Η Amazfit είναι, κυρίως, γνωστή για τα έξυπνα ρολόγια της. Ωστόσο, στο CES 2024, παρουσίασε ένα άλλο ενδιαφέρον προϊόν, ένα έξυπνο δαχτυλίδι, με το όνομα Amazfit Helio Ring.

Amazfit Helio Ring έξυπνο δαχτυλίδι

Η Amazfit λέει ότι τα περισσότερα έξυπνα δαχτυλίδια χρησιμοποιούνται, κυρίως, για την παρακολούθηση των συνηθειών ύπνου. Η Amazfit, όμως, ήθελε να δώσει περισσότερη έμφαση στη φυσική κατάσταση (fitness) με το Helio Ring. Με αυτό το δαχτυλίδι, η Amazfit θέλει να εξυπηρετήσει αθλητές που «επιζητούν την απόλυτη παρακολούθηση, ανάλυση και καθοδήγηση ανάρρωσης».

Δείτε επίσης: Οι νέοι αισθητήρες έξυπνου σπιτιού του IKEA επικεντρώνονται στην ασφάλεια

Η εταιρεία λέει ότι το Helio Ring «είναι σε θέση να παρακολουθεί δεδομένα που σχετίζονται με την ψυχική και σωματική κατάσταση του χρήστη, με ακρίβεια που είναι δυνατή μόνο από ένα wearable που φοριέται στο δάχτυλο».

Τα δεδομένα, που παρακολουθεί η συσκευή, αποθηκεύονται στην εφαρμογή Zepp και μετατρέπονται σε μια ημερήσια βαθμολογία ετοιμότητας, που υποτίθεται ότι βοηθά τους αθλητές να κατανοήσουν τι πρέπει να κάνουν και σε τι πρέπει να επικεντρωθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Helio Ring λειτουργεί τόσο μόνο του, όσο και με ένα έξυπνο ρολόι Amazfit. Στη δεύτερη περίπτωση, τα δεδομένα από τις δύο συσκευές συγχρονίζονται για μια ακόμη βαθύτερη ανάλυση στην εφαρμογή Zepp.

Δείτε επίσης: Ζήνα το Βράδυ: Πόσο γρήγορα μπορούν να χακάρουν τις έξυπνες συσκευές;

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ τιτάνιο «φιλικό προς το δέρμα»

Αυτό το έξυπνο ρολόι είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ τιτάνιο «φιλικό προς το δέρμα». Υπάρχουν πολλοί ενσωματωμένοι αισθητήρες. Το Amazfit Helio Ring μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, το οξυγόνο του αίματος, το στρες και τον ύπνο των χρηστών. Επίσης, παρακολουθεί δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, το περπάτημα, το ποδήλατο και τον διάδρομο.

Επιπλέον, το έξυπνο ρολόι είναι αρκετά ανθεκτικό στο νερό (10 ATM), τουλάχιστον για το μέσο χρήστη. Το Amazfit Helio Ring διατίθεται σε μεγέθη 10 και 12, που δεν ταιριάζουν ακριβώς σε όλους.

Το Helio Ring θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή του.

Δείτε επίσης: Οι έξυπνοι λαμπτήρες TP-Link επιτρέπουν την κλοπή του Wi-Fi password σας

Από την παρουσίαση στο CES 2024, φαίνεται ότι το Amazfit Helio Ring θα είναι ένα από τα πιο προηγμένα έξυπνα δαχτυλίδια που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, αφού μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του χρήστη με διάφορους τρόπους. Με την ικανότητά του να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, το οξυγόνο και την ποιότητα του ύπνου, το Amazfit Helio Ring μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται καλύτερα την υγεία τους.

Επιπλέον, το ρολόι είναι αδιάβροχο και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το φορούν όλη την ημέρα, κάθε μέρα, χωρίς να ανησυχούν για την φόρτιση ή την ζημιά από το νερό.

Πηγή: www.androidheadlines.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS