ΑρχικήUpdatesΝέα αναβάθμιση στην οθόνη των μοντέλων Samsung Galaxy S24

Νέα αναβάθμιση στην οθόνη των μοντέλων Samsung Galaxy S24

Τα Samsung Galaxy S24 και S24+ θα διαθέτουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ενώ το S24 Ultra θα διαθέτει 144 Hz, σύμφωνα με πληροφορίες.

ρυθμός ανανέωσης

Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες LTPO που επιτρέπουν ελάχιστο ρυθμό ανανέωσης 1 Hz για να εξοικονομήσουν ενέργεια όταν η οθόνη εμφανίζει στατικό περιεχόμενο. Αυτή η τεχνολογική αναβάθμιση αναμένεται να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Δείτε περισσότερα: CES 2024: Ποια είναι τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Samsung

Ο Ice Universe ανακοίνωσε επιτυχώς τον Αύγουστο ότι όλα τα μοντέλα Galaxy S24 θα εξοπλίζονται με οθόνη LTPO. Πρόσφατα, αναρτήθηκε ένα tweet με νέες πληροφορίες για τη ναυαρχίδα της σειράς. Ο leaker αναφέρει τη βελτιωμένη απόκριση αφής της οθόνης Galaxy S24, η οποία έχει αυξηθεί λίγο περισσότερο από 10%. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρεται μια πιο ομαλή και γρήγορη απόκριση, παρατηρείται όμως ότι ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής διαφέρει από το ρυθμό ανανέωσης.

Ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής αναφέρεται στις φορές που η οθόνη ελέγχεται για την αναγνώριση αφής από τα χέρια, τις γραφίδες ή άλλες πηγές ανά δευτερόλεπτο. Η σειρά Galaxy S23 διαθέτει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240 Hz, προσφέροντας τη δυνατότητα ανίχνευσης αφής 240 φορές ανά δευτερόλεπτο. Ο αυξημένος ρυθμός δειγματοληψίας αφής για τη σειρά Galaxy S24 θα ενισχύσει την απόδοση των παιχνιδιών και θα βελτιώσει την ανταπόκριση της οθόνης στις κινήσεις των χρηστών.

samsung οθόνη

Διαβάστε ακόμη: Samsung: Μειώνονται τα κέρδη και η αδυναμία των chip παραμένει

Η επίσημη παρουσίαση της σειράς Galaxy S24 αναμένεται να λάβει χώρα στις 17 Ιανουαρίου στις 10 π.μ. PST / 1 μ.μ. EST. Την ίδια ημέρα αναμένεται η Samsung να ανοίξει τις προπαραγγελίες για τα νέα μοντέλα.

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS