ΑρχικήinetΗ εφαρμογή του Netflix δεν θα λειτουργεί στο Vision Pro

Η εφαρμογή του Netflix δεν θα λειτουργεί στο Vision Pro

Netflix Apple Vision Pro

Το Apple Vision Pro headset δεν θα έχει ένα dedicated Netflix app κατά το λανσάρισμα του, σύμφωνα με έκθεση του Mark Gurman από το Bloomberg. Η εταιρία Netflix φαίνεται να μην έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ένα app ειδικά για το headset της Apple, ούτε να κατασκευάσει το iPad app της συμβατό με την πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Apple Store: Σάρωση προσώπου για τη βέλτιστη επιλογή Apple Vision Pro

Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα μπορούν να παρακολουθούν το Netflix μέσω ενός dedicated app, όπως κάνουν με άλλες υπηρεσίες streaming που έχουν ανακοινώσει υποστήριξη για το headset, όπως η Disney Plus, η Max, το Amazon Prime Video και το Paramount Plus. Αντίθετα, οι χρήστες θα πρέπει να παρακολουθούν το περιεχόμενο του Netflix μέσω ενός web browser, κάτι που θα καθιστά τις ταινίες ή τις τηλεοπτικές εκπομπές λιγότερο immersive. Επίσης, αυτό θα εμποδίζει τους χρήστες από το να παρακολουθούν περιεχόμενο offline και μπορεί να θέτει περιορισμούς στην ανάλυση, καθώς η ποιότητα βίντεο στη web εφαρμογή του Netflix ποικίλει ανά browser.

Ενώ το Netflix τελικά δημιούργησε ένα app για τη σειρά Quest της Meta, το app αυτό είναι αρκετά παλαιού τύπου.

“Οι συνδρομητές μας θα μπορούν να απολαμβάνουν το Netflix μέσω του web browser στο Vision Pro, παρόμοια με τον τρόπο που οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν το Netflix σε Mac”, δήλωσε η εκπρόσωπος του Netflix, Kumiko Hidaka, στη The Verge. Η Apple δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα σχολίου της The Verge.

Δείτε ακόμα: Apple Vision Pro: Αποθηκευτικός χώρος και επιλογές μνήμης

Το Netflix δεν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανακοίνωση της Apple χθες ότι το Vision Pro θα ξεκινήσει με 3D ταινίες και εμπειρίες από τη Disney Plus και το Apple TV. Η απουσία του Netflix από το $3,499 δολαρίων headset μπορεί να καταστήσει τη συσκευή λιγότερο ελκυστική για όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν ως μέρος για την προβολή των αγαπημένων τους εκπομπών και ταινιών.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS