ΑρχικήUpdatesSamsung Galaxy S24 Ultra: Τα καλύτερα προστατευτικά οθόνης

Samsung Galaxy S24 Ultra: Τα καλύτερα προστατευτικά οθόνης

Η προσθήκη ενός υψηλής ποιότητας προστατευτικού οθόνης στο νέο σας Samsung Galaxy S24 Ultra αποτελεί έναν τρόπο για να διασφαλίσετε την προστασία μιας ακριβής συσκευής.

tempered glass

Η χρήση προστατευτικών οθόνης είναι σχεδόν αναπόφευκτη για τα προηγμένα τηλέφωνα με μεγάλες οθόνες. Ωστόσο, η εύρεση της ιδανικής επιλογής μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές προστατευτικών οθόνης στην αγορά και δεν όλες κατασκευάζονται με τα ίδια πρότυπα.

Δείτε περισσότερα: Samsung Galaxy S24 Ultra: Όλες οι μεγάλες αλλαγές!

Βασικά, έχετε δύο σημαντικές επιλογές όσον αφορά το προστατευτικό οθόνης. Το πλαστικό είναι πιο οικονομικό και συνήθως περιλαμβάνει ικανότητες αυτοΐασης για να καλύπτει τις γρατσουνιές, αλλά το tempered glass αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Παρέχει προστασία από γρατσουνιές και κραδασμούς, ενώ συνήθως αν συμβεί κάποιο πτώση, σπάει – ακούγεται άσχημο, αλλά είναι σημαντικό το ότι η οθόνη του τηλεφώνου σας δεν θα υποστεί φθορές.

Το tempered glass είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές επειδή είναι πιο παχύ από το συνηθισμένο πλαστικό προστατευτικό, και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιες φορές την απόκριση της οθόνης αφής. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα το πρόβλημα, καθώς τα προστατευτικά οθόνης είναι συνήθως αρκετά λεπτά για να μην υπάρχει αυτή η δυσκολία. Τα πλαστικά προστατευτικά είναι πιο λεπτά και ελαφρύτερα, και είναι ιδανικά για την προστασία από τις καθημερινές γρατζουνιές και φθορές. Ωστόσο, δεν παρέχουν πραγματική προστασία από πτώσεις ή σκληρούς κραδασμούς.

Με αυτό υπόψη, η καλύτερη επιλογή μας είναι το πακέτο προστατευτικών οθονών και φακών από tempered glass της ESR. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αφού η επιπλέον δαπάνη των 16 $ δεν είναι τίποτα μπροστά στην υψηλή τιμή του S24 Ultra. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει δύο προστατευτικές οθόνες, ένα σετ καλυμμάτων φακών και μια συσκευασία ευθυγράμμισης για εύκολη εγκατάσταση. Αυτό σας παρέχει πλήρη κάλυψη για το τζάμι του τηλεφώνου σας, προσφέροντας επιπλέον προστασία από πτώσεις για να αποφύγετε τυχόν θραύσεις.

Διαβάστε ακόμη: Samsung Galaxy S24: Υποστήριξη ενημερώσεων Android για επτά χρόνια;

Αν επιθυμείτε να επενδύσετε περισσότερο για να εξασφαλίσετε μια άψογη εγκατάσταση, το Whitestone’s Dome Glass UV παρέχει μια ράβδο εγκατάστασης και μια λάμπα UV. Αυτό βοηθά στην εξομάλυνση των φυσαλίδων που δημιουργούνται από την κόλλα, παρέχοντας σας μεγαλύτερη ακρίβεια. Κάθε πακέτο συνοδεύεται από δύο προστατευτικές οθόνες και το σετ εγκατάστασης.

samsung galaxy s24 προστατευτικό οθόνης

Αν επιθυμείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και παράλληλα να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν, το AACL είναι απλά ασυναγώνιστο. Το πακέτο περιλαμβάνει τρία προστατευτικά οθόνης tempered glass, ένα σετ με πέντε καλύμματα φακών και μια ράβδο εγκατάστασης. Όλα αυτά με μόλις περίπου 15$, καθιστώντας το ένα “best value” πακέτο.

Πηγή: androidpolice.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS