ΑρχικήUpdatesGemini AI: Google & Samsung συνεργάζονται για να το φέρουν στο Galaxy...

Gemini AI: Google & Samsung συνεργάζονται για να το φέρουν στο Galaxy S24

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά smartphone Galaxy S24 σε συνεργασία με την Google, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην τεχνητή νοημοσύνη και το Gemini AI της Google.

gemini AI

Αυτή η συνεργασία προσφέρει καινούργιες λειτουργίες, όπως η βελτιωμένη σύνοψη σε εφαρμογές όπως το Notes και το Voice Recorder, με τη χρήση του Gemini Pro. Επιπλέον, το Magic Compose στο Google Messages επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν μηνύματα σε διάφορα στυλ με το Gemini Nano.

Δείτε περισσότερα: Το Gemini της Google είναι διαθέσιμο μέσω του Vertex AI

Επιπλέον, η λειτουργία Photomoji της Google επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων αντιδράσεων βασισμένων σε φωτογραφίες. Ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό είναι η Circle to Search, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο στην οθόνη χρησιμοποιώντας την αναζήτηση της Google, με έναν απλό κύκλο γύρω από αυτό. Αυτή η λειτουργία ενσωματώνει την αναζήτηση του Search Generative Experience (SGE) της Google, επιτρέποντας την αναζήτηση σε πολλά περιεχόμενα χωρίς την ανάγκη άλλων εφαρμογών. Αυτές οι καινοτόμες λειτουργίες ενισχύουν την εμπειρία των χρηστών στη σειρά Galaxy S24.

Το Galaxy S24 θα ενσωματώσει το Imagen 2 της Google, ένα μοντέλο που μετατρέπει κείμενο σε εικόνα και δημιουργεί ρεαλιστικές εικόνες με βάση τις περιγραφές. Αυτή η προσθήκη θα ενισχύσει τις λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών στην εφαρμογή Gallery του Galaxy S24, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας Generative Edit. Η τεχνολογία Imagen 2 μπορεί αυτόματα να συμπληρώνει μέρη που λείπουν από τις εικόνες, με βάση το περιβάλλον.

Επιπλέον, με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, το Android Auto προσφέρει τη δυνατότητα σύνοψης μεγάλων κειμένων και ομαδικών συνομιλιών κατά την οδήγηση. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι χωρίς να αποσπούνται από τον δρόμο. Επιπλέον, το Android Auto θα παρέχει αυτόματες απαντήσεις και προτάσεις ενεργειών χωρίς την ανάγκη για αφή του τηλεφώνου.

gemini ai

Διαβάστε ακόμη: Android Auto: Ένα βήμα προς μια πιο ασφαλή οδήγηση

Τελικά, η Google ανακοίνωσε τη δοκιμή του Gemini Ultra σε συνεργασία με τη Samsung, ένα ισχυρό μοντέλο που εκτελεί πολύπλοκες εργασίες. Η ενσωμάτωση του Gemini Ultra στο Galaxy S24 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Αναμένουμε περαιτέρω λεπτομέρειες μετά την εκδήλωση τύπου του Galaxy S24.

Πηγή: interestingengineering.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS