ΑρχικήGamingΦεβρουάριος για το Halo Infinite: Αναβαθμίσεις και Νέες Εξελίξεις

Φεβρουάριος για το Halo Infinite: Αναβαθμίσεις και Νέες Εξελίξεις

“Εξερευνώντας τα Halo Infinite και το Halo TV Show: Κριτική, Εξελίξεις και Προσδοκίες για έναν Επικό Φεβρουάριο.

"Εξερευνώντας τα Halo Infinite και το Halo TV Show: Κριτική, Εξελίξεις και Προσδοκίες για έναν Επικό Φεβρουάριο.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2021, το Halo Infinite δημιούργησε αρκετές αντιθέσεις από την αρχή. Αρχικά, πολλοί φανατικοί του Halo ενθουσιάστηκαν με το multiplayer του Halo Infinite, θεωρώντας τον επιστροφή στην παλιά καλή φόρμα που περίμεναν εδώ και χρόνια. Είδαν μια αυξημένη έμφαση στον ίδιο εκρηκτικό παιχνιδιακό τύπο που έκανε το multiplayer της αρχικής τριλογίας τόσο αγαπητό. Ωστόσο, η αντίδραση του κοινού γύρω από το Halo Infinite άλλαξε γρήγορα, κυρίως λόγω της προσέγγισης του παιχνιδιού στο μοντέλο υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο.

Το μοντέλο υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο δεν είναι καθ’ αυτό κακό, αλλά συχνά οδηγεί σε κακά προϊόντα, ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείται από τον προγραμματιστή. Η 343 Industries αντιμετώπισε δυσκολίες σε κάθε στάδιο, με έντονη έλλειψη λειτουργιών και χαρτών στην αρχική κυκλοφορία του Halo Infinite. Παρόλα αυτά, οι πρόσφατοι μήνες δείχνουν προσπάθειες επανόρθωσης από την 343. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Φεβρουάριο του 2024 να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους μήνες στην ιστορία του Halo Infinite, αν όλα εναρμονιστούν.

Δείτε ακόμα: Το Τελευταίο DLC του Rock Band 4 Κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου

Μετά από δεκαετίες αποτυχημένων live-action έργων, το τηλεοπτικό σόου του Halo έκανε επιτέλους πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022. Παρόλο που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες πολλών οπαδών λόγω αλλαγών στη μυθολογία του Halo και απογοητευτικών επιλογών σε σενάριο και χαρακτήρες, το σόου δέχτηκε πράσινο φως για μια δεύτερη σεζόν. Παρόλο που είναι πρόωρο να κρίνουμε, φαίνεται ότι η δεύτερη σεζόν προσπαθεί να πλησιάσει περισσότερο στη συνηθισμένη εμπειρία του Halo που αγαπούν οι φαν, επικεντρώνοντας την πλοκή γύρω από την κρίσιμη Πτώση της Reach. Βασισμένη στα trailers, η δεύτερη σεζόν του Halo φαίνεται να προσφέρει ακριβώς αυτό που οι φίλοι θέλουν όσον αφορά σενάριο και δράση, ανανεώνοντας εικόνες από εμβληματικές στιγμές του παιχνιδιού, ιδιαίτερα από το Halo Reach.


Η έκτη σεζόν του Halo Infinite πρόκειται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Κάνοντας πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 2024, η δεύτερη σεζόν του Halo στο Paramount+ μπορεί να αποτελέσει ένα σπάνιο παράδειγμα επανόρθωσης, και σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται πιθανό πως η 343 Industries θέλει να εκμεταλλευτεί τη νέα επιτυχία της σειράς με κάποιου είδους συνεργασία. Παρόλο που αυτό πιθανότατα δεν θα ήταν μια ολόκληρη σεζόν με περιεχόμενο βασισμένο στο Halo show, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μερικά κοσμήματα που βασίζονται στα μοναδικά σχέδια της σειράς στο Halo Infinite.

Δείτε επίσης: The Finals: Τα Patch Notes για την έκδοση 1.5

Η δεύτερη σεζόν του Halo δεν είναι το μόνο κομμάτι περιεχομένου του Halo που οι φίλοι μπορούν να περιμένουν τον Φεβρουάριο του 2024. Σύμφωνα με την αντίστροφη μέτρηση εντός του παιχνιδιού του Halo Infinite, η πέμπτη σεζόν του Halo Infinite πρόκειται να τελειώσει στις 30 Ιανουαρίου, πράγμα που πιθανώς σημαίνει ότι η έκτη σεζόν θα ακολουθήσει σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι η έκτη σεζόν του Halo Infinite θα ξεκινήσει είτε στις 31 Ιανουαρίου είτε στις 1 Φεβρουαρίου 2024.

Εν πάση περιπτώσει, η νέα σεζόν του Halo Infinite θα εξελίξει πλήρως το δυναμικό της στις αρχές του Φεβρουαρίου, και παρόλο που δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο θέμα ή περιεχόμενο που θα προστεθεί στο παιχνίδι, αναμένεται να είναι συναρπαστική για τους φίλους του Halo Infinite, επιδεικνύοντας ότι το παιχνίδι έχει ακόμη πολλά να προσφέρει.

Πηγή πληροφοριών: gamerant.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS