ΑρχικήBusinessInstagrid: Πώς αξιοποιεί τα κέρδη της από τους επενδυτές;

Instagrid: Πώς αξιοποιεί τα κέρδη της από τους επενδυτές;

Η γερμανική εταιρεία Instagrid, που ειδικεύεται στην κατασκευή φορητών μπαταριών, κατάφερε να συγκεντρώσει 95 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές σε ένα γύρο χρηματοδότησης.

Instagrid επενδυτές

Ανάμεσα στους επενδυτές βρίσκονται το Ontario Teachers’ Pension Plan και ένα ταμείο της Morgan Stanley. Η εταιρεία εκτιμάται πλέον σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πηγές που είναι ενήμερες για το θέμα.

Η Instagrid προγραμματίζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα αυτά για να επεκταθεί και στη Βόρεια Αμερική, σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε την Τρίτη. Η εταιρεία, με έδρα τη Στουτγκάρδη, προσφέρει πώληση ή ενοικίαση των φορητών συστημάτων μπαταριών της για χρήση σε βιομηχανίες όπως η κατασκευή και η παραγωγή ταινιών.

Διαβάστε περισσότερα: Harvard: Παραγωγή μπαταριών για ηλεκτροκίνηση που φορτίζουν σε 10 λεπτά

Επισημαίνει ότι αυτά αποτελούν μια απολύτως καθαρή εναλλακτική λύση στις γεννήτριες που λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα.

Το Teachers’ Venture Growth, μέρος του προγράμματος συνταξιοδότησης του Οντάριο, και το ταμείο 1GT για το κλίμα της Morgan Stanley ηγήθηκαν στον γύρο χρηματοδότησης της σειράς C, σύμφωνα με την εταιρεία. Ένας εκπρόσωπος της Instagrid αρνήθηκε να σχολιάσει αυτή την αξιολόγηση.

Instagrid χρηματοδότηση

Το κορυφαίο προϊόν της Instagrid, γνωστό και ως ONE, αποθηκεύει ηλεκτρική ενέργεια για τη λειτουργία μηχανημάτων, όπως συσκευές συγκόλλησης ή αντλιών, σύμφωνα με την εταιρεία.

Πηγή: bnnbloomberg

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS