ΑρχικήUpdatesSamsung: Ισχυρίζεται ότι θα διορθώσει το πρόβλημα της οθόνης στο Galaxy S24...

Samsung: Ισχυρίζεται ότι θα διορθώσει το πρόβλημα της οθόνης στο Galaxy S24 Ultra

Το νέο Samsung Galaxy S24 Ultra έχει λάβει θετικές αντιδράσεις από τους καταναλωτές. Έχει καταρρίψει ακόμα και τα ρεκόρ προπαραγγελιών, με διψήφια αύξηση στις παγκόσμιες πωλήσεις προπαραγγελιών για ολόκληρη τη σειρά Galaxy S24.

 Samsung Galaxy S24 Ultra οθόνη

Συγκεκριμένα, το μοντέλο Ultra κατέχει το 65% των προπαραγγελιών, σε σύγκριση με τη σειρά S23. Παρόλα αυτά, κανένα smartphone δεν είναι τέλειο, και αυτή η ναυαρχίδα από την κορεατική εταιρεία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Διαβάστε επίσης: Ξεχάστε τα προστατευτικά οθόνης, το Galaxy S24 Ultra πρακτικά φοράει πανοπλία

Λίγο μετά την παραλαβή του S24 Ultra από τους πρώτους αγοραστές, άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές σχετικά με την οθόνη. Παρά τα θετικά σχόλια για τη νέα αντιανακλαστική επίστρωση οθόνης Corning Gorilla Glass Armor, γρήγορα έγιναν αισθητές οι διαμαρτυρίες ότι τα χρώματα της οθόνης ήταν ανιαρά και μουντά.

Αρχικά εικάστηκε,ότι το θέμα προήλθε από το νέο τζάμι. Ωστόσο, έκτοτε αποκαλύφθηκε από παρατηρητικούς χρήστες ότι το πρόβλημα ουσιαστικά οφείλεται σε ένα σφάλμα λογισμικού που επηρεάζει τη λειτουργία χρωμάτων της οθόνης Vivid. Αυτό το σφάλμα οδήγησε σε έλλειψη αλλαγής κορεσμού κατά την αλλαγή μεταξύ των λειτουργιών οθόνης Vivid και Natural.

Ευτυχώς, υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει και επιβεβαιώθηκε από τη Samsung ότι αυτό αποτελεί ενεργή προτεραιότητα για την εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία συνομιλία υποστήριξης με ένα χρήστη του Galaxy S24 Ultra, η Samsung αναγνώρισε το πρόβλημα και παραδέχτηκε ότι η ομάδα προγραμματιστών της εργάζεται επί του παρόντος για να βρει μια λύση. Αυτή η λύση έγκειται στην ενημέρωση λογισμικού.

Όπως αναφέρεται από την πηγή, σημειώνεται ότι η αναπαραγωγή πολυμέσων δεν επηρεάζεται από το σφάλμα, επομένως μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε βίντεο και να παίζετε παιχνίδια στην πιο πρόσφατη οθόνη της Samsung, με πλήρεις και ζωντανές χρωματικές δυνατότητες, μέχρι να διορθωθεί το σφάλμα.

 Samsung Galaxy S24 Ultra οθόνη

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S24 Ultra: Τα καλύτερα προστατευτικά οθόνης

Δυστυχώς, το ίδιο στιγμιότυπο οθόνης δείχνει επίσης ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την διάθεση αυτής της ενημέρωσης λογισμικού. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS