ΑρχικήUpdatesΗ δυνατότητα μεταφοράς eSIM του Android λειτουργεί πλέον με περισσότερα smartphone brands

Η δυνατότητα μεταφοράς eSIM του Android λειτουργεί πλέον με περισσότερα smartphone brands

eSIM μεταφορά

Η δυνατότητα μεταφοράς eSIM του Android λειτουργεί τώρα με περισσότερες μάρκες smartphones αλλά προς το παρόν μόνο για τους αμερικανούς πελάτες της εταιρίας τηλεπικοινωνιών T-Mobile.

Αυτά που πρέπει να ξέρετε:

  • Η δυνατότητα μεταφοράς eSIM του Android επεκτείνεται πέρα ​​από τις συσκευές Pixel, καθώς ένας χρήστης που εγκαθιστά ένα Galaxy S24 Ultra αντιμετώπισε την επιλογή χρησιμοποιώντας το εργαλείο μεταφοράς SIM της Samsung.
  • Η T-Mobile είναι προς το παρόν ο μοναδικός επιβεβαιωμένος πάροχος που υποστηρίζει τη λειτουργία μεταφοράς eSIM στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η ευρύτερη υιοθέτηση από άλλους παρόχους ενδέχεται να είναι ενδεχόμενη.
  • Η Google παρουσίασε αυτό το εργαλείο στο φετινό Mobile World Congress, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν ομαλά τα δεδομένα και τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας τους χωρίς φυσικές SIM.

Δείτε επίσης: Mobile συσκευές: Κίνδυνοι και τρόποι προστασίας

Φαίνεται ότι το εργαλείο μεταφοράς eSIM του Android, που ανακοινώθηκε από την Google στο MWC 2023, έχει περάσει απαρατήρητο στα τηλέφωνά μας.

Ο Mishaal Rahman από το Android Police αναφέρει ότι ένας αναγνώστης που εγκαθιστά ένα Galaxy S24 Ultra βρήκε μια επιλογή για να μεταφέρει την eSIM του από ένα LG V60 ThinQ με τη σάρωση ενός QR κωδικού. Το ίδιο pop-up εμφανίστηκε και στο Google Pixel 8 Pro.

eSIM μεταφορά

Όταν η Google παρουσίασε το εργαλείο μεταφοράς eSIM πριν έναν χρόνο, η τεχνολογική εταιρεία ανέφερε ότι οι συνεργαζόμενοι φορείς ενδιαφέρονταν. Ενώ η εταιρεία διατήρησε την ασάφεια σχετικά με λεπτομέρειες και ημερομηνία κυκλοφορίας, προνοητικοί χρήστες που εγκαθιστούν συσκευές Pixel 8 έπεσαν πάνω στην πραγματική λειτουργία του από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Δείτε ακόμα: Γιατί δεν πρέπει να περπατάτε και να χρησιμοποιείτε το smartphone;

Φαίνεται ότι το εργαλείο εξαπλώνει τα φτερά του και γίνεται πιο προσβάσιμο. Η Samsung ξεκίνησε το δικό της εργαλείο μεταφοράς eSIM στο One UI 5.1, αλλά αρχικά ήταν διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές Galaxy. Συνοψίζοντας, αυτή η ειδοποίηση δεν έπρεπε να εμφανιστεί σε μη-Galaxy τηλέφωνα.

Οι τελευταίες ειδήσεις υποδεικνύουν ότι η δυνατότητα μεταφοράς eSIM για το Android ετοιμάζεται να λειτουργήσει με περισσότερες μάρκες και μοντέλα στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον Rahman, η ευρύτερη χρησιμότητα του εργαλείου της Samsung μπορεί να είναι ένα σημάδι για μια κίνηση προς το εργαλείο μεταφοράς eSIM της Google για το Android. Το αλλά; Η λειτουργία φαίνεται να είναι αποκλειστική για χρήστες με προφίλ eSIM συνδεδεμένα με την T-Mobile προς το παρόν.

Ενώ το αυξανόμενο ενδιαφέρον υπονοεί την πιθανότητα να προσχωρήσουν περισσότεροι πάροχοι στον χορό, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά.

Εν τω μεταξύ, εάν ονειρεύεστε την αλλαγή συσκευών χωρίς τον κόπο της φυσικής SIM, είστε τυχεροί. Παρόλο που δεν εγκαταλείπουμε αμέσως τις κάρτες SIM για τις eSIM, η μετάβαση πλησιάζει ορατά.

Πηγή: androidcentral

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS