ΑρχικήinetT-Mobile: Σοβαρή διακοπή αποτρέπει την πρόσβαση σε λογαριασμούς

T-Mobile: Σοβαρή διακοπή αποτρέπει την πρόσβαση σε λογαριασμούς

Μια μεγάλη διακοπή της T-Mobile εμποδίζει τους πελάτες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να χρησιμοποιήσουν την mobile εφαρμογή της εταιρείας.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Σφάλμα συστήματος εξέθεσε στοιχεία πελατών
T-Mobile

Οι χρήστες της Τ-Mobile που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους λαμβάνουν μια προειδοποίηση σφάλματος ότι ο ιστότοπος του φορέα κινητής έχει “αποσυνδεθεί“.

Ωχ, κάποιος αποσύνδεσε τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος αυτή τη στιγμή. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό, αλλά μέχρι τότε παρακαλούμε καλέστε μας για οτιδήποτε χρειαστείτε“, αναφέρει το σφάλμα.

Προηγουμένως, οι πελάτες αντιμετώπιζαν ένα σφάλμα του Conduktor για την υπηρεσία Apache Kafka της T-Mobile για την αποθήκευση γεγονότων και την επεξεργασία ροής, που προειδοποιούσε ότι η υπηρεσία προώθησης για τον κόμβο ‘account.t-mobile.com‘ και τον ιστότοπο Τ-Mobile for Business στη διεύθυνση ‘tfb.t-mobile.com‘ δεν μπορούσαν να βρεθούν.

Ωχ! Δεν μπορούμε να βρούμε την υπηρεσία για να δρομολογήσουμε αυτήν τη διεύθυνση κεντρικού υπολογιστή! Παρακαλούμε ελέγξτε την ανάπτυξη. Εάν το TLS είναι ενεργοποιημένο, παρακαλώ επιβεβαιώστε τα πιστοποιητικά“, προειδοποίησε το σφάλμα.

Σύμφωνα με μια ειδοποίηση για πρόβλημα εσωτερικού συστήματος, οι ομάδες πρώτης γραμμής της T-Mobile αντιμετωπίζουν επίσης σφάλματα σύνδεσης και άλλα προβλήματα σε πολλές εφαρμογές.

Αυτά τα προβλήματα προέκυψαν στις 12:19 μ.μ. PT και επηρεάζουν τη δυνατότητα των υπαλλήλων να επεξεργαστούν ενεργοποιήσεις, αναβαθμίσεις, τροποποιήσεις λογαριασμού και πληρωμές.

Δείτε ακόμα: T-Mobile: Νέα παραβίαση δεδομένων επηρεάζει πολλούς πελάτες

Οι υπάλληλοι της Τ-Mobile στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών ζητούνται να ενημερώνουν τους πελάτες που καλούν για να αναφέρουν αυτά τα θέματα ότι “αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στο σύστημα που επηρεάζουν τη δυνατότητά μας να επεξεργαστούμε σχεδόν όλες τις συναλλαγές“.

διακοπή

Τον Ιούνιο του 2020, η T-Mobile αντιμετώπισε μια ακόμα μεγάλη διακοπή λειτουργίας λόγω βλάβης σε μια μισθωμένη οπτική ίνα από τον πάροχο τρίτου μέρους, αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες χρήστες της Τ-Mobile χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και αποκλείοντας τους από τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ή να λάβουν κλήσεις.

Όπως δήλωσε η εταιρεία Τ-Mobile στο BleepingComputer, η διακοπή υπηρεσιών οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα και όχι σε κυβερνοεπίθεση.

Δεν είναι μια κυβερνοεπίθεση. Είναι ένα εσωτερικό τεχνικό πρόβλημα που έχει προσωρινά επηρεάσει ορισμένες πλατφόρμες. Εργαζόμαστε γρήγορα για να το επιλύσουμε.

Ενημέρωση: Η Τ-Mobile ανέφερε ότι η διακοπή λειτουργίας έχει λυθεί και οι online λογαριασμοί είναι πλέον προσβάσιμοι ξανά.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να έχουν καλύτερες τηλεφωνικές προσφορές

Η T-Mobile προσφέρει μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες που την καθιστούν ξεχωριστή στον κλάδο της. Καταρχάς, η εταιρεία προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, κλήσεις και μηνύματα σε όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από το πακέτο που έχουν επιλέξει. Επιπλέον, η T-Mobile προσφέρει την υπηρεσία ‘T-Mobile Tuesdays‘, μέσω της οποίας οι πελάτες της λαμβάνουν δωρεάν δώρα και προσφορές κάθε Τρίτη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από δωρεάν καφέ μέχρι εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα.

Η T-Mobile επίσης προσφέρει την υπηρεσία ‘Scam Shield‘, η οποία προστατεύει τους πελάτες από ανεπιθύμητες κλήσεις και κακόβουλο λογισμικό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην εποχή μας, όπου οι απάτες μέσω τηλεφώνου είναι πολύ συχνές. Τέλος, η T-Mobile προσφέρει την υπηρεσία ‘Gogo In-Flight Texting‘, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να στέλνουν μηνύματα και να περιηγούνται στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια πτήσεων, χωρίς επιπλέον κόστος.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS