ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Προωθήστε τις channel αναρτήσεις στο status σας!

WhatsApp: Προωθήστε τις channel αναρτήσεις στο status σας!

Το WhatsApp, η εφαρμογή της Meta εργάζεται για να επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται channel αναρτήσεις μέσω status/ ενημέρωσης κατάστασης.

channel whatsapp

Τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκαν συνολικά τέσσερις νέες channel λειτουργίες, μερικές από τις οποίες είχαν ήδη δοκιμαστεί σε προηγούμενες εκδόσεις beta της εφαρμογής. Το WhatsApp προσφέρει πλέον αυτή την απλή λειτουργία κοινής χρήσης σε ευρεία κλίμακα στους χρήστες.

Διαβάστε επίσης: Τα WhatsApp Channels επιτρέπουν πλέον στους owners να στέλνουν φωνητικά μηνύματα

Έπειτα από σύντομη δοκιμή, η δυνατότητα κοινής χρήσης channel ενημερώσεων ως κατάσταση είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις του WhatsApp για Android και iOS. Αυτή η δυνατότητα πιθανώς να είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες, παρόλο που η ανακοίνωση έγινε από το WhatsApp στην επίσημη σελίδα του καναλιού πριν από μερικές ημέρες. Σημειώνεται ότι οι χρήστες έχουν ήδη τη δυνατότητα να μοιράζονται αναρτήσεις καναλιού σε μεμονωμένες ή ομαδικές συνομιλίες εδώ και λίγο καιρό, και αυτή η αλλαγή προσθέτει τη δυνατότητα κοινής χρήσης channel αναρτήσεων στα status.

Μια σελίδα Συχνών Ερωτήσεων που δημιουργήθηκε από το WhatsApp, εξηγεί πώς μπορεί να αναρτηθεί μια channel ενημέρωση στη σελίδα Κατάστασης του χρήστη σε εφαρμογές Android, iOS και Web/επιτραπέζιους υπολογιστές.

Στο Android, απλά πατάτε παρατεταμένα την ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε και πατάτε το δεξί βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, οι χρήστες θα μεταβούν στην οθόνη Προώθηση, με την Κατάσταση να εμφανίζεται στην κορυφή, ακολουθούμενη από άτομα με τα οποία έχετε συχνή επικοινωνία και πρόσφατες συνομιλίες.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται την ανάρτηση του channel/καναλιού στη σελίδα κατάστασής τους και με μεμονωμένες επαφές ή ομάδες. Τη στιγμή αυτή, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται channel αναρτήσεις μόνο με ομάδες ή επαφές στη σταθερή έκδοση του WhatsApp Web, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.

Λειτουργίες όπως τo “channel” είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του WhatsApp, καθώς προσπαθεί να ανταγωνιστεί άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Από την εξαγορά της από τη Meta/Facebook το 2014, η εφαρμογή έχει διανύσει μακρύ δρόμο, παρά τις προβλέψεις για τον πρόωρο θάνατο της. Όπως αναφέρει ο ανώτερος συγγραφέας του AP Karandeep Singh σε αυτή την εκτενή έκθεση, το WhatsApp έχει αποκτήσει πολλά νέα χαρακτηριστικά από τότε που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Meta πριν από μια δεκαετία.

channel whatsapp

Δείτε περισσότερα: WhatsApp: Η λειτουργία ψηφοφορίας κυκλοφορεί για τους πρώιμους χρήστες

Επίσης, πρέπει να αναγνωρίσουμε το Telegram για τις εναλλακτικές υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς ηγείται στην προσθήκη νέων λειτουργιών, όπως αποδεικνύεται από την εισαγωγή των καναλιών τον Σεπτέμβριο του 2015.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS