ΑρχικήBusinessΚλείσιμο Funimation App στις 2 Απριλίου: Συγχώνευση με Crunchyroll

Κλείσιμο Funimation App στις 2 Απριλίου: Συγχώνευση με Crunchyroll

Το κλείσιμο του Funimation App συνδέεται με τη συγχώνευση του με την Crunchyroll, δημιουργώντας νέα εποχή στον κόσμο του anime.

Το κλείσιμο του Funimation App συνδέεται με τη συγχώνευση του με την Crunchyroll, δημιουργώντας νέα εποχή στον κόσμο του anime.

Η Crunchyroll ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η εφαρμογή της Funimation θα κλείσει στις 2 Απριλίου, ως μέρος της συνεχιζόμενης συγχώνευσης περιεχομένου και υπηρεσιών από τη Funimation στη Crunchyroll μετά την ένωση των εταιριών. Κάθε συνδρομητής της Funimation μπορεί να μεταφέρει το λογαριασμό του στη Crunchyroll (συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας προβολής και της λίστας αναπαραγωγής του), ή να συγχωνεύσει τον λογαριασμό του Funimation με έναν υπάρχοντα λογαριασμό Crunchyroll (εάν οι δύο λογαριασμοί είναι δεμένοι με την ίδια διεύθυνση email).

Η Crunchyroll δεν θα υποστηρίζει το ψηφιακό περιεχόμενο αντιγράφων της Funimation. Η Funimation παρείχε ψηφιακά αντίγραφα ως μέρος ορισμένων αγορών DVD ή Blu-ray Disc.

Δείτε επίσης: Βίντεο με “πιλότο” που φορά Apple Vision Pro προκαλεί οργή

Ενώ η Crunchyroll έχει συνεχίσει να μεταφέρει περιεχόμενο από τη Funimation στη Crunchyroll από την ανοιξιάτικη σεζόν anime του 2022, δεν έχει ακόμα μεταφέρει πλήρως όλο το περιεχόμενο της Funimation στη Crunchyroll. Ο επικεφαλής επεξεργασίας του Fandom Post, Chris Beveridge, συνέταξε μια συνεχώς ενημερούμενη λίστα με όλο το περιεχόμενο που δεν έχει γίνει διαθέσιμο ακόμα στη Crunchyroll. Το Anime News Network δεν έχει επαληθεύσει εάν όλες οι καταχωρήσεις στη λίστα του Beveridge δεν είναι παρόντες στη Crunchyroll.

Δείτε ακόμα: Το WhatsApp σχεδιάζει διαλειτουργικότητα με άλλα messaging apps

Από τη στιγμή που το Funimation App ετοιμάζεται να κλείσει, οι φανατικοί του anime αντιμετωπίζουν μια νέα εποχή. Οι αλλαγές αυτές ανοίγουν το δρόμο για περισσότερες δυνατότητες πρόσβασης σε περιεχόμενο, ενώ επίσης ενδυναμώνουν την κοινότητα των φίλων του anime με περισσότερες επιλογές διασκέδασης και διαμοιρασμού.

Η συγχώνευση του Funimation App με την Crunchyroll αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενοποίηση των πλατφορμών streaming anime. Με αυτή την αλλαγή, οι θεατές περιμένουν να απολαύσουν μια ευρύτερη γκάμα περιεχομένου, ενώ η βελτιωμένη εμπειρία πρόσβασης ανοίγει νέες δυνατότητες για την κοινότητα.

Δείτε επίσης: Η Johanna Faries Αναλαμβάνει την Προεδρία της Blizzard

Η Funimation Global Group της Sony ολοκλήρωσε την εξαγορά της Crunchyroll από την AT&T στις 9 Αυγούστου 2021, μετά την πρώτη ανακοίνωση της εξαγοράς της εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2020. Η τιμή αγοράς ήταν 1,175 δισεκατομμύρια δολάρια και οι πληρωμές έγιναν μετρητοίς κατά την ολοκλήρωση. Οι κυκλοφορίες home video της Funimation πλέον καταχωρούνται υπό τη Crunchyroll.

Πηγή πληροφοριών: animenewsnetwork.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS