ΑρχικήReviewsLancia Ypsilon: Το νέο EV της ιταλικής εταιρείας προκαλεί έκπληξη!

Lancia Ypsilon: Το νέο EV της ιταλικής εταιρείας προκαλεί έκπληξη!

Η διάσημη ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Lancia αποκάλυψε αιφνιδιαστικά το νέο της EV αυτοκίνητο μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

lancia ypsilon EV

Η ανακοίνωση έγινε απροειδοποίητα, χωρίς ανακοινώσεις και πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Διαβάστε σχετικά: Η Lancia επιστρέφει ως εταιρεία αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων

Η Lancia καθόρισε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο Ypsilon στις 14 Φεβρουαρίου (Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου), για να μην περιμένουμε όμως, η εταιρεία αποφάσισε να μας προσφέρει μια προκαταρκτική ματιά στο αποκλειστικό, κορυφαίο Edizione Limitata Cassina. Μια περιορισμένη σειρά 1.906 μονάδων τονίζει την ιδρυτική χρονιά του 1906 της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας του Vincenzo Lancia.

Η Edizione Limitata Cassina αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Cassina, μια ιταλική εταιρεία που παράγει υψηλής ποιότητας έπιπλα. Όπως αναμένεται από την Cassina, το εσωτερικό του νέου Y θα διαθέτει καλόγουστα καθίσματα Alcantara με κομψό “cannelloni” μοτίβο, επηρεασμένο από την αισθητική της εταιρείας. Επιπλέον, προστίθενται διάφορες λεπτομέρειες όπως ένας δερμάτινος δίσκος μπροστά από τον ασύρματο φορτιστή του τηλεφώνου και το εταιρείας Sound Air Light Augmentation (SALA), τα οποία είναι ορατά στην ανάρτηση της Lancia στο Facebook.

Δείτε επίσης: Rowan Atkinson: Κατηγορείται για την πτώση των πωλήσεων EV οχημάτων

Η εταιρεία ακολούθησε την ανάρτησή της με ένα βίντεο αποκάλυψης στα ιταλικά που γιορτάζει το νέο μικροσκοπικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο (EV).

Το σχέδιο περιλαμβάνει στοιχεία από το κλασικό αυτοκίνητο ράλι Lancia Stratos της δεκαετίας του ’70 και το Beta HPE shooting brake, που πέρυσι παρουσιάστηκε στο Pu+Ra HPE Concept.

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS