ΑρχικήinetΤο YouTube Shorts "χτυπά" το TikTok με το νέο χαρακτηριστικό livestream

Το YouTube Shorts “χτυπά” το TikTok με το νέο χαρακτηριστικό livestream

Το YouTube Shorts πρωτοπορεί στον χώρο των livestreams, ανταγωνιζόμενο το TikTok με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων.

Το YouTube Shorts πρωτοπορεί στον χώρο των livestreams, ανταγωνιζόμενο το TikTok με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων.

Το YouTube Shorts έχει κάνει μια προσπάθεια εναντίον του TikTok με το τελευταίο του χαρακτηριστικό, εισάγοντας κάθετα livestreams στο feed των Shorts για πρώτη φορά. Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και έχει βοηθήσει πολλά κανάλια στον ιστότοπο να εκτοξευθούν σε δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές.

Δείτε επίσης: YouTube: 5 γρήγορα tips για μια βελτιωμένη εμπειρία προβολής!

Παρόμοια με το TikTok, το YouTube Shorts προσφέρει ένα ειδικό feed για τους χρήστες να μεταφορτώνουν και να καταναλώνουν περιεχόμενο διάρκειας μέχρι ένα λεπτό.

Τώρα, το YouTube έχει κάνει μια ακόμη προσπάθεια κατά του TikTok προσθέτοντας ένα νέο χαρακτηριστικό κάθετου livestream και θα μπορείτε να τα βρείτε μέσα στο υπάρχον feed των Shorts.

Το YouTube Shorts επεκτείνει την προσφορά του με κατακόρυφα livestreams.

Το YouTube δοκίμαζε κάθετα livestreams στην πλατφόρμα από τον Αύγουστο του 2023, αλλά το επέκτεινε σε όλους τους χρήστες από τις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Ανακοινώθηκε σε ένα βίντεο στο κανάλι YouTube Creators, το οποίο αναλύει τις απαιτήσεις για να μπορεί κάποιος να μεταδώσει ζωντανά στην πλατφόρμα, καθώς και μερικές από τις επιλογές που θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της μετάδοσης.

Δείτε ακόμα: YouTube TV: Αναβαθμίζει τη Λειτουργία Multiview

Αυτά θα εμφανίζονται στο feed παρόμοια με το πώς γίνεται με τις μεταδόσεις σε TikTok Live, και θα μπορείτε να πατήσετε πάνω τους για να εισέλθετε στη συνομιλία.

Επιπλέον, οι δημιουργοί του YouTube μπορούν να κάνουν πολλαπλές μεταδόσεις τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ώστε οι χρήστες να το απολαύσουν όπως επιθυμούν.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ο youtuber “Hayate” ή “Αρχηγός” για κακοποίηση ΑμεΑ σε live stream

Όπως προειδοποιεί η σελίδα υποστήριξης του YouTube στο Twitter, ωστόσο, θα εμφανιστεί ως δύο μεταδόσεις και απαιτεί τη χρήση πρόσθετων προγραμμάτων.

Συνολικά, η αντίδραση στο νέο χαρακτηριστικό ήταν θετική και οι χρήστες φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένοι να μεταδώσουν ζωντανά με το νέο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας.

Πηγή πληροφοριών: dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS