ΑρχικήReviewsΗ Dyson Αποκαλύπτει το Supersonic r, Ένα Ασυνήθιστο Πιστολάκι

Η Dyson Αποκαλύπτει το Supersonic r, Ένα Ασυνήθιστο Πιστολάκι

Το Dyson Supersonic R στην βάση του με τα εξαρτήματα με RFID.

Η Dyson γνωρίζει ότι το νέο επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Supersonic r της μοιάζει με σωλήνα – και, για την ακρίβεια, είναι περήφανη γι’ αυτό.

Εσωτερικά και εξωτερικά, αυτή η επαγγελματική συσκευή φροντίδας μαλλιών της Dyson είναι εντελώς νέα και σχεδιασμένη για επαγγελματίες.

Δείτε επίσης: Lancia Ypsilon: Το νέο EV της ιταλικής εταιρείας προκαλεί έκπληξη!

Η Dyson θα σας συγχωρέσει αν το πρώτο πράγμα που πείτε όταν δείτε αυτό το εντελώς νέο πιστολάκι μαλλιών Dyson Supersonic είναι – “Μοιάζει με σωλήνα.”

Dyson Supersonic r
Το Dyson Supersonic R με τα εξαρτήματα του

“Είναι μια ατάκα που τρέχει με την ομάδα μηχανικών,” δήλωσε ο μηχανικός φροντίδας μαλλιών της Dyson, Steven Williamson, ο οποίος συμφώνησε με την αξιολόγησή του techradar καθώς κρατούσε το μοβ σωλήνα… εε… την επαγγελματική συσκευή φροντίδας μαλλιών για να τη δεί στην οθόνη της βιντεοκλήσης τους. Αργότερα ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι το προϊόν ονομάζεται Supersonic r λόγω του σχήματος του που μοιάζει με “r”.

Δείτε ακόμα: Ayaneo Pocket S: Νέα για το επερχόμενο Android gaming handheld

Dyson Supersonic r
Το Dyson Supersonic R στην επαγγελματική θήκη μεταφοράς του

Η Dyson έχει μια ιστορία με παράξενες συσκευές. Οι μικρές, ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες της που διαθέτουν εσωτερικούς κυκλώνες δεν έμοιαζαν καθόλου με τους ανταγωνιστές, και στη συνέχεια υπάρχουν τα ακουστικά Dyson Zone που φιλτράρουν τον αέρα.

Δείτε ακόμα: Gogoro Pulse: Το πολυτελές σκούτερ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024

Dyson Supersonic r
Αντί για τις παραδοσιακές αντιστάσεις, το Supersonic r διαθέτει στοιβαγμένες φούσκες που επιτρέπουν πιο ομοιόμορφη θέρμανση.

Αυτή τη φορά, όμως, είναι ένα ζήτημα διασταύρωσής λειτουργίας και σχήματος. Η Dyson, η οποία κυκλοφόρησε αυτό το επαναστατικό επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Supersonic πριν από οκτώ χρόνια, μάθαινε πολλά από αυτό το ακριβό και ευυπόληπτο προϊόν με την χαρακτηριστική τρύπα στο πάνω μέρος. Ο στόχος με αυτό το νέο σεσουάρ ήταν να κατασκευαστεί κάτι πολύ μικρότερο, ελαφρύτερο, πιο ισχυρό και ανθεκτικό στις απαιτήσεις μιας πλήρους ημέρας εργασίας σε κομμωτήριο. Το σχήμα του Dyson Supersonic r, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, αποτελεί, εν μέρει, απευθείας επέκταση αυτών των προσπαθειών.

Το σωληνωτό σώμα, που τρέχει ευθεία για περίπου 10 ίντσες πριν κάμψει (χωρίς να αλλάζει πάχος) προς το τέλος, όπως είπε ο Williamson, είναι “περισσότερο σαν μια επέκταση του [του κομμωτή].”

Πηγή: techradar

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS