ΑρχικήUpdatesΝέο UPDATE για τα Smart Γυαλιά Ray-Ban Meta

Νέο UPDATE για τα Smart Γυαλιά Ray-Ban Meta

Smart Γυαλιά Ray-Ban Meta

Υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση λογισμικού για τα smart γυαλιά Ray-Ban Meta – δείτε πώς να την εγκαταστήσετε.

Δείτε ακόμα: Meta: Προεπισκόπηση Λειτουργιών Τεχνητής Νοημοσύνης στα Ray-Ban Smart Glasses

Η εμπειρία χρησιμοποιώντας τα smart γυαλιά Ray-Ban Meta είναι μοναδική, καθώς εμφανίζονται σαν κανονικά γυαλιά, αλλά διαθέτουν ενσωματωμένες κάμερες, ηχεία και μικρόφωνα. Και δεδομένου ότι αποκαλούνται και smart, η Meta κυκλοφόρησε τώρα μια ενημέρωση λογισμικού για τα γυαλιά της που φαίνεται να βελτιώνει την ποιότητα των εικόνων που καταγράφονται από τις κάμερες.

Η ενημέρωση αυτή κυκλοφορεί τώρα για τους κατόχους των γυαλιών Ray-Ban Meta μέσω της εφαρμογής Meta View. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, η “Έκδοση 2” του λογισμικού φέρνει πολλές βελτιώσεις στην ποιότητα της εικόνας. Η Meta δηλώνει ότι η μείωση θορύβου, η αυτόματη έκθεση και η απόδοση των χρωμάτων είναι καλύτερες, κάτι που θα καθιστά τις φωτογραφίες και τα βίντεο “πιο ευκρινείς και ξεκάθαρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού”.

Δείτε επίσης: “Ray-Ban Meta” Review – Συνδυάζοντας Στυλ και Τεχνολογία

Smart Γυαλιά Ray-Ban Meta

Δείτε ακόμα: Lancia Ypsilon: Το νέο EV της ιταλικής εταιρείας προκαλεί έκπληξη!

Η ενημέρωση φαίνεται επίσης να βελτιώνει την ευκρίνεια και το δυναμικό εύρος “για λήψεις εν κινήσει (πχ. κατά την οδήγηση).” Εκτός από αυτές τις βελτιώσεις, η σημερινή ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ένταση όλων των ήχων σε ένα μέρος μετακινώντας το δάκτυλό τους πάνω και κάτω στο αφής των γυαλιών.

Αν είστε κάτοχος ενός Ray-Ban Meta, δείτε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τα smart γυαλιά σας:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή “Meta View” στο τηλέφωνό σας
  2. Πατήστε το μενού “Ρυθμίσεις”
  3. Επιλέξτε την επιλογή “Τα Γυαλιά σας
  4. Πατήστε “Ενημερώσεις”

Βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά είναι κοντά σας, συνδεδεμένα με το τηλέφωνό σας και φορτισμένα πριν εγκαταστήσετε μια ενημέρωση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα γυαλιά Ray-Ban Meta είναι οι διάδοχοι των Ray-Ban Stories, των πρώτων smart γυαλιών της Meta σε συνεργασία με τη Ray-Ban. Με αυτά τα γυαλιά, οι χρήστες μπορούν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο από αυτά που βλέπουν με ένα απλό κλικ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Ray-Ban Meta για να μεταδίδετε ζωντανά στο Instagram ή για να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Meta κοστίζουν 329 δολάρια. Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα διαθέσιμα – και μπορείτε επίσης να τα προσαρμόσετε με φακούς διόρθωσης.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS