ΑρχικήinetΈρχεται αναβάθμιση στο Samsung Galaxy Z Fold 6

Έρχεται αναβάθμιση στο Samsung Galaxy Z Fold 6

Η Samsung ανακοινώνει προηγμένες βελτιώσεις στο Galaxy Z Fold 6, ενισχύοντας την προοπτική της ευρύτερης αποδοχής της τεχνολογίας διπλώματος.

Η Samsung ανακοινώνει προηγμένες βελτιώσεις στο Galaxy Z Fold 6, ενισχύοντας την προοπτική της ευρύτερης αποδοχής της τεχνολογίας διπλώματος.

Ήδη έχει υποδειχθεί ότι η προσπάθεια της Samsung να κυκλοφορήσει μια φθηνότερη “Fan Edition” στη σειρά των Galaxy Z Fold θα αποκλείσει την υποστήριξη για τον ψηφιακό στυλό S-Pen. Οι πιο πρόσφατες διαρροές προσφέρουν μερικά ευπρόσδεκτα νέα σε όσους ενδιαφέρονται για το πρωτοποριακό Galaxy Z Fold 6.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S24 Ultra: Τα καλύτερα προστατευτικά οθόνης

Όχι μόνο θα συνεχίσει το φορητό της Samsung να υποστηρίζει το S-Pen, αλλά αναμένεται να έχει ένα χώρο αποθήκευσης για το στυλό ενσωματωμένο στο Z Fold 6. Προηγουμένως, το S-Pen έπρεπε να μεταφέρεται ξεχωριστά, καθιστώντας το πιο εύκολο να χαθεί και πιο δύσκολο να το πιάσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε καταστάσεις που απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις.

Η προσθήκη ενός διαμερίσματος αποθήκευσης θα δημιουργήσει περισσότερο χώρο μεταξύ του Z Fold 6 και μιας πιθανής έκδοσης Z Fold 6 FE, επισημαίνοντας τον ακριβότερο μοντέλο ως τον τομέα των επιχειρήσεων, ενώ η έκδοση FE μπορεί να προωθηθεί πιο εύκολα ως μια καταναλωτική παραλλαγή.

Δείτε ακόμα: Gemini AI: Google & Samsung συνεργάζονται για να το φέρουν στο Galaxy S24

Λεπτομέρειες για τις νέες αλλαγές προέρχονται από ένα πρόσφατο διπλωματικό βραβείο που απονεμήθηκε στη Samsung. Με τίτλο “Ηλεκτρονική Συσκευή Με Ευέλικτη Οθόνη” (Σύνδεσμος PDF), αναφέρεται σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των διπλώματων smartphone στην καθημερινή χρήση: έχουν περισσότερο όγκο, ειδικά αν είναι κλειστά, σε σύγκριση με την τυπική μορφή.

Πρώτον, η συναρμολόγηση του άξονα είναι λεπτότερη από τους τρέχοντες άξονες στα Galaxy Z Fold 5, που είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Αντιμετωπίζει επίσης το άγχος που μπορεί να ασκηθεί σε μια διπλωμένη συσκευή μέσω ενός άξονα με στυλ detent.

Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να έχει αρκετές “σταθερές” θέσεις καθώς κινείται μέσω της τροχιάς της. Εάν η Samsung ακολουθήσει αυτήν την πορεία για το Z Fold 6, θα έχετε μια διπλωμένη συσκευή με μερικές προτιμώμενες θέσεις. Θα πρότεινα ότι αυτές θα είναι στην πλήρως επίπεδη θέση όταν είναι ανοιχτό, μια γωνία 90 βαθμών για να αποδείξει ένα σχήμα που χρησιμοποιείται στα υλικά μάρκετινγκ της Samsung και ίσως στους 120 βαθμούς για να προσφέρει άνετη γωνία θέασης για πολυμέσα.

Αυτά τα detents πρέπει επίσης να υποστηρίξουν τις δύο πλευρές του Z Fold 6, μειώνοντας το άγχος μεταξύ των δύο πλευρών της συσκευής.

Δείτε ακόμα: Το Galaxy Ring θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2024

Τα σχέδια στο δίπλωμα είναι επίσης αξιοσημείωτα. Η διπλωμένη συσκευή δεν ταιριάζει με τον σχεδιασμό των τρεχουσών συσκευών Z Fold. Αντίθετα με το τρέχον ψηλό και στενό σχήμα όταν είναι κλειστή, η οθόνη κάλυψης είναι πιο ευρεία και μικρότερη, μετακινώντας την πιο κοντά στην μορφή των συσκευών Galaxy S και Galaxy A της Samsung. Είναι μια προσέγγιση σε συσκευές όπως το OnePlus Open και το Honor Magic V2.

Η κανονικοποίηση του Z Fold 6 για να είναι πιο κοντά σε ένα κανονικό τηλέφωνο είναι καίρια για την αύξηση της υιοθέτησης. Ενώ αυτά τα σχέδια είναι γενικά, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας μπορούν να υποδείξουν τη σκέψη και την κατεύθυνση μιας εταιρείας σε ένα προϊόν.

Αν και οι λειτουργίες και οι διαδικασίες που βλέπονται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν εγγυώνται ότι θα φτάσουν στο καταναλωτικό υλικό, στην περίπτωση μιας συναρμολόγησης άξονα σε ένα διπλωμένο τηλέφωνο, θα αναμένα να δω πολλές από τις τεχνικές – αν όχι το σύνολο της συναρμολόγησης – ως μέρος του Galaxy Z Fold 6.

Πηγή πληροφοριών: forbes.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS