ΑρχικήgamingSplatoon 3 Fresh Season 2024: Φέρνει νέα όπλα και εξοπλισμό

Splatoon 3 Fresh Season 2024: Φέρνει νέα όπλα και εξοπλισμό

Η Nintendo μόλις αποκάλυψε ότι η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του Splatoon 3, με την ονομασία “Fresh Season 2024“, θα έρθει την 1η Μαρτίου και φαίνεται να θα φέρει πολλά νέα καλούδια.

Δείτε επίσης:Νέο Game+ και Νέες Στολές στο Marvel’s Spider-Man 2 τον Επόμενο Μήνα

Splatoon 3 Fresh Season 2024

Ξεκινώντας με τα σημαντικά, το Fresh Season 2024 θα προσθέσει έναν ολοκαίνουργιο χώρο μάχης, τον Αερολιμένα Marlin. Αυτός ο χώρος φαίνεται γεμάτος κινητές πλατφόρμες σε διάφορα ύψη, προσφέροντας αρκετό χώρο για διάφορους τύπους splatdowns.

Στην επόμενη ενημέρωση, πρόκειται να προστεθεί και ένα νέο στάδιο Salmon Run, το Bonerattle Arena, το οποίο μπορεί να είναι από τα πιο απειλητικά στάδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Όπως αναμένουμε, η νέα σεζόν θα φέρει μια νέα παρτίδα όπλων. Εκτός από τον ανανεωμένο εξοπλισμό που περιμένουμε να εμφανιστούν στον λογαριασμό @SplatoonNA στο Twitter τις επόμενες εβδομάδες, θα έχουμε επίσης την πρώτη ματιά στο Recycled Brella 24 MK 1 και τα Douser Dualies DD.

Δείτε ακόμα: Το Overwatch 2 αποκαλύπτει το Mythic skin της Moira για την Ένατη Σεζόν

Υπάρχουν όμως ακόμα περισσότερα! Το Splatoon 3 Fresh Season 2024 θα προσθέσει επίσης μια νέα λειτουργία Splatfest, με το όνομα “Fizzbang“. Αυτά τα πυροτεχνήματα φαίνεται να ακολουθούν μετά τον Inkling (παρόμοια με τη λειτουργία παιχνιδιού Clam Blitz) και μπορούν να πεταχτούν στους αντιπάλους για να καλύψουν την περιοχή με μια μεγάλη έκρηξη από μελάνι.

Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ένας επερχόμενος κατάλογος είναι ήδη σε εξέλιξη. Ωστόσο, δεδομένων των περιστάσεων, μια τέτοια προσδοκία δεν είναι καθόλου πιθανή.

Ωστόσο, αυτά δεν ήταν όλα τα νέα για το Splatoon. Η Nintendo αποκάλυψε επίσης ένα νέο τρέιλερ για το προσεχές DLC με τίτλο “Side Order”, το οποίο μας έδωσε μια ακόμα γεύση από τη νέα αποστολή single-player και εξήγησε τι ακριβώς μπορούμε να αναμένουμε.

Δείτε επίσης: Το ‘Elden Ring’ Έρχεται στο Κινητό: Όσα Γνωρίζουμε

Ποιες είναι οι κριτικές για το Splatoon 3 από τους επαγγελματίες του gaming;

Το Splatoon 3 έχει λάβει γενικά θετικές κριτικές από τους επαγγελματίες του gaming. Οι κριτικοί επαινούν την πρωτότυπη και δημιουργική σχεδίαση του παιχνιδιού, την έντονη δράση και την ευρεία γκάμα χαρακτήρων και όπλων. Επίσης, οι κριτικοί του gaming εκτιμούν την ποικιλία των modes που προσφέρει το Splatoon 3, όπως το Turf War, το Salmon Run και το Ranked Battle. Αυτά τα modes προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες παιχνιδιού και προκλήσεις, καθιστώντας το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες αρνητικές κριτικές για το Splatoon 3. Ορισμένοι κριτικοί έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την ισορροπία του παιχνιδιού, λέγοντας ότι ορισμένα όπλα ή χαρακτήρες μπορεί να είναι υπερβολικά ισχυρά σε σχέση με άλλα. Επιπλέον, κάποιοι κριτικοί έχουν επισημάνει ότι το Splatoon 3 μπορεί να είναι δύσκολο για τους νέους παίκτες να μάθουν και να προσαρμοστούν, λόγω της υψηλής δυσκολίας και της πολυπλοκότητας των μηχανισμών του παιχνιδιού.

Πηγή: nintendolife

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS