ΑρχικήinetΤο Otter.ai παρουσιάζει με περηφάνια το Meeting GenAI

Το Otter.ai παρουσιάζει με περηφάνια το Meeting GenAI

Η επαγγελματική καινοτομία φέρνει εξέλιξη. Με το Otter και το GenAI, η εμπειρία συναντήσεων αναδιαμορφώνεται δραματικά.

Η επαγγελματική καινοτομία φέρνει εξέλιξη. Με το Otter και το GenAI, η εμπειρία συναντήσεων αναδιαμορφώνεται δραματικά.

Το Otter, ο βοηθός συναντήσεων που λειτουργεί με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης για τη μεταγραφή ήχου σε πραγματικό χρόνο, προσθέτει έναν ακόμα επίπεδο AI στο προϊόν του με τη σημερινή εισαγωγή του Meeting GenAI, ένα νέο σύνολο εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για συναντήσεις. Μαζί με το GenAI περιλαμβάνεται ένας τεχνητός συνομιλητής που μπορείτε να ερωτήσετε για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες συναντήσεις που έχετε καταγράψει με το Otter, μια δυνατότητα συνομιλίας μέσω ΑΙ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ομάδες και ένα σύνολο σύνοψης συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη που παρέχει μια επισκόπηση της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, ώστε να μη χρειάζεται να διαβάσετε την πλήρη μεταγραφή για να ενημερωθείτε.

Δείτε επίσης: Η τεχνολογία AI δεν μπορεί να ελεγχθεί με ασφάλεια προειδοποιεί ειδικός

Αν και δημοσιογράφοι και φοιτητές μπορεί να χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να καταγράψουν πράγματα όπως συνεντεύξεις ή διαλέξεις, οι νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του Otter απευθύνονται περισσότερο σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τον βοηθό συναντήσεων σε εταιρικό περιβάλλον. Η εταιρεία φαντάζεται τα νέα εργαλεία ως συμπλήρωμα ή αντικατάσταση των λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρονται από διάφορες υπηρεσίες όπως το Microsoft Copilot, το Zoom AI Companion και το Google Duet, για παράδειγμα.

Ο CEO του Otter, Sam Liang, εξηγεί ότι η ιδέα να εισαγάγει τα νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης εμπνεύστηκε από το πολύ απασχολημένο πρόγραμμά του.

“Πραγματικά έχω 30 — μερικές φορές περισσότερες από 30 — συναντήσεις κάθε εβδομάδα. Μερικές φορές είμαι ακόμα και διπλά κλειστός. Δεν μπορούσα να παρακολουθήσω δύο ή τρεις συναντήσεις ταυτόχρονα, αλλά το OtterPilot μου θα συνδεόταν με αυτές τις συναντήσεις εκ μέρους μου”, αναφέρει, αναφερόμενος στη δυνατότητα του Otter που επιτρέπει σε έναν τεχνητό συνομιλητή να καταγράφει μια συνάντηση για εσάς να την εξετάσετε αργότερα.

Δείτε ακόμα: Τα ΑΙ γυαλιά Frame είναι μια προεπισκόπηση του Vision Pro

Τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να διαβάσουν μια σύνοψη που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη για το τι καλύφθηκε σε αυτήν τη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένου ενός παραγράφου ακολουθούμενου από μια λίστα με στοιχεία δράσης. Οι πελάτες του Otter τώρα μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν με έναν τεχνητό συνομιλητή, όπου μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το τι συνέβη στην προηγούμενη συνάντηση ή άλλες.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ρωτήσετε τον τεχνητό συνομιλητή πράγματα όπως “Τι είπε ο CMO;” ή “Άλλαξαν την ημερομηνία εκκίνησης;”

Ενώ ο Liang παραδέχεται ότι το Otter δεν είναι ο πρώτος που προσφέρει έναν τεχνητό σύντροφο για συναντήσεις — το Microsoft Copilot και το Zoom έχουν επίσης λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης — πιστεύει ότι η έκδοση του Otter είναι πιο ισχυρή και πιο συνεκτική.

Δείτε επίσης: Google: Μετονομάζει το Bard AI σε Gemini και λανσάρει νέα εφαρμογή

“Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία με τεχνητή νοημοσύνη για να ερωτήσετε το ιστορικό συναντήσεων σας στο σύνολό του”, εξηγεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε για να ρωτήσετε ερωτήσεις σχετικά με προηγούμενες συναντήσεις, όχι μόνο αυτήν που αναθέτετε.

Μια άλλη λειτουργία προσφέρει έναν τεχνητό συνομιλητή που εντάσσεται στα κανάλια του Otter όπου πραγματοποιούνται ομαδικές συνομιλίες. Εδώ, ο bot αλληλεπιδρά όπως κάθε άλλη συνομιλία με έναν άλλο συμμετέχοντα και μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε ρωτήσει το Otter μια ερώτηση

Μια άλλη λειτουργία προσφέρει έναν τεχνητό συνομιλητή που εντάσσεται στα κανάλια του Otter όπου πραγματοποιούνται ομαδικές συνομιλίες. Εδώ, το bot αλληλεπιδρά όπως κάθε άλλη συνομιλία με έναν άλλο συμμετέχοντα και μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε ρωτήσει το Otter μια ερώτηση. Για παράδειγμα, καθώς οι χρήστες συνομιλούν μεταξύ τους, μπορούν να διακόψουν για να ρωτήσουν τον τεχνητό συνομιλητή μια ερώτηση, όπως “Γεια σου Otter, πόσα είναι τα έσοδά μας;” Ο τεχνητός συνομιλητής θα απαντήσει στην ερώτησή σας.

Διαβάστε ακόμα: Browser Company: Κυκλοφορεί το AI “Arc Search” για iPhone

Ο τελικός στόχος είναι να έχει το Otter περισσότερη ενεργό συμμετοχή, προσφέροντας προτάσεις όταν πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει κάτι χρήσιμο, αναλύοντας το τι συζητείται. Ίσως αν ένας συνάδελφος δεν γνώριζε την απάντηση σε μια ερώτηση, το Otter θα μπορούσε κάποια μέρα να απαντήσει αφού εξετάσει το ιστορικό συναντήσεων της εταιρείας και βρει την απάντηση που έχει μοιραστεί αλλού.

Τα δεδομένα του Otter αποθηκεύονται στο cloud και προστατεύονται, παρόμοια με άλλες υπηρεσίες βασισμένες στο cloud όπως το Dropbox ή το Gmail της Google, αλλά κανείς που δεν είναι εξουσιοδοτημένος από την εταιρεία δεν θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα των συναντήσεων. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στο Otter, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών της τεχνητής νοημοσύνης, μέσω οποιασδήποτε συσκευής, συμπεριλαμβανομένου του φορητού υπολογιστή ή του smartphone τους. Επιπλέον, το Otter δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα των πελατών του για να εκπαιδεύσει την τεχνητή νοημοσύνη του, αν και επιτρέπει στους μεμονωμένους χρήστες να συνεισφέρουν τις εγγραφές τους με βάση την επιλογή τους.

Διαβάστε παράλληλα: Το AI chip της Nvidia θα διατεθεί σε παρόμοια τιμή με αυτό της Huawei

Σημαντικό είναι ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να χρεώνει για τα νέα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης της. Ενώ η Microsoft χρεώνει $360 τον χρόνο για το Copilot στο Office 365 και στο Teams, το GenAI του Otter θα περιλαμβάνεται τόσο στο δωρεάν πλάνο όσο και στο επιχειρηματικό πλάνο $20 τον μήνα.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS