ΑρχικήUpdatesGoogle: Μετονομάζει το Bard AI σε Gemini και λανσάρει νέα εφαρμογή

Google: Μετονομάζει το Bard AI σε Gemini και λανσάρει νέα εφαρμογή

Η Google ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μετονομάζει το Bard AI, σε Gemini, συμπεριλαμβάνοντας νέες εφαρμογές και επιλογές συνδρομής.

google gemini

Το Gemini ανταγωνίζεται το ChatGPT της OpenAI. Αποτελεί μια απόδειξη της δέσμευσης της Google για την τεχνητή νοημοσύνη, με τον Sundar Pichai να επιβεβαιώνει την προσπάθεια για την παροχή ενός AI πράκτορα που εκτελεί εργασίες χρηστών.

Διαβάστε ακόμη: Google Bard: Θα λάβει σύντομα το νέο feature “Memory”;

Το Gemini Ultra 1.0 είναι διαθέσιμο με μηνιαία συνδρομή $19,99 (18,60€). Οι αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης το Duet AI, γνωστό τώρα ως Gemini για το Workspace και το Gemini για το Google Cloud, προσφέροντας ενίσχυση της παραγωγικότητας για εταιρείες όπως η Wayfair και η Pfizer. Οι νέες προσφορές είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 150 χώρες, με σχέδια για επέκταση σε άλλες γλώσσες.

Οι συνδρομητές του Google One που πληρώνουν για τη συνδρομή της AI θα έχουν επίσης πρόσβαση στις δυνατότητες του βοηθού Gemini στο Gmail, τα Έγγραφα, τα Υπολογιστικά φύλλα, τις Παρουσιάσεις και το Meet, ανακοίνωσαν την Τετάρτη στελέχη. Η Google επιδιώκει να ενσωματώσει περισσότερες λειτουργίες στο Gemini, εκμεταλλευόμενη το περιεχόμενο των χρηστών στο Gmail, στα Έγγραφα και στο Drive. Με αυτό τον τρόπο, αυξάνει την λειτουργικότητα της πλατφόρμας και προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες της.

Για παράδειγμα, όταν απαντάτε σε ένα μεγάλο φάσμα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι προτεινόμενες απαντήσεις λαμβάνουν υπόψη τόσο τα προηγούμενα μηνύματα όσο και τα πιθανά σχετικά αρχεία στο Google Drive.

Η Google αποφασίζει να μετονομάσει το chatbot από Bard σε Gemini, προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να κατανοήσουν ότι αλληλεπιδρούν με μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Ο Sundar Pichai επιβεβαιώνει τη χρήση γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Bard, το Google Assistant και στην Αναζήτηση, επιτρέποντας στην εταιρεία να λειτουργεί ως περισσότερο πράκτορας στον χρόνο και να παρέχει ακόμη περισσότερες πληροφορίες στους χρήστες.

Δείτε επίσης: Gemini AI: Google & Samsung συνεργάζονται για να το φέρουν στο Galaxy S24

google gemini

Αυτή η εξέλιξη επιτρέπει πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως διαχείριση ραντεβού, αγορά δώρων και εργασιακή υποστήριξη.

Πηγή: cnbc.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS