ΑρχικήUpdatesYouTube Κανάλια: Οι σελίδες τους ανανεώνονται στις τηλεοράσεις

YouTube Κανάλια: Οι σελίδες τους ανανεώνονται στις τηλεοράσεις

Η εφαρμογή του YouTube συχνά λαμβάνει νέες ενημερώσεις, ενώ η εταιρεία επίσης προτιμά να κρατάει ενημερωμένες και τις άλλες υπηρεσίες της, όπως το YouTube Music. Τον τελευταίο χρόνο περίπου, η υπηρεσία streaming βίντεο έχει εργαστεί στην ανανέωση ορισμένων στοιχείων της σελίδας καναλιών, κάνοντάς την πιο εύκολη τόσο για τους δημιουργούς όσο και για τους θεατές. Η video-πλατφόρμα ανακοίνωσε πλέον μια ανασχεδιασμένη σελίδα καναλιού για την εφαρμογή του YouTube σε τηλεοράσεις.

Δείτε επίσης: Το YouTube Shorts “χτυπά” το TikTok με το νέο χαρακτηριστικό livestream

YouTube Κανάλια
YouTube Κανάλια: Οι σελίδες τους ανανεώνονται στις τηλεοράσεις

Δείτε επίσης: Προφυλακίστηκε ο youtuber Hayate για κακοποίηση ΑμεΑ

Η ανασχεδίαση αυτή ανακοινώθηκε σε ένα βίντεο (YouTube Shorts) από το επίσημο λογαριασμό Creator Liaison. Η έμφαση εδώ είναι στην παροχή μιας “νέας, πιο αφοπλιστικής διάταξης,” με την πλατφόρμα να ενθαρρύνει τους δημιουργούς να προσαρμόσουν το banner image του καναλιού τους αναλόγως. Όπως επισημαίνει το 9to5Google, μεγάλο μέρος της οθόνης καταλαμβάνεται τώρα από την εικόνα φόντου/κεφαλίδας, με το YouTube να παρέχει μερικά από τα δικά του screenshot στην ανακοίνωση του βίντεο.

Πάντως, δεν πιστεύουμε ότι θα πάρει πολύ καιρό για την ανακατασκευασμένη οπτικά σελίδα του δημιουργού να εμφανιστεί ευρέως στην εφαρμογή του YouTube για τις τηλεοράσεις. Προσωπικά, μου αρέσει αυτή η αλλαγή καθώς τονίζει τον δημιουργό με μεγαλύτερη εμφάνιση, ενώ οι εύκολα προσβάσιμοι διακόπτες για ένα mix ή subscribe βοηθούν επίσης.

Δείτε επίσης: Το YouTube Shorts προσθέτει τη δυνατότητα remix μουσικών βίντεο

Εκτός από αυτές τις εξελίξεις, η ομάδα του YouTube συνεχίζει να παράγει νέες πειραματικές λειτουργίες, όπως η δυνατότητα να λαμβάνετε προτάσεις βίντεο με βάση τα χρώματα. Επιπλέον, η πλατφόρμα εργάζεται για τη βελτίωση της εμπειρίας podcasting στο YouTube και το YouTube Music.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS