ΑρχικήinetMetalenz και Samsung ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα Τεχνολογία Ασφαλούς Ξεκλειδώματος Προσώπου

Metalenz και Samsung ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα Τεχνολογία Ασφαλούς Ξεκλειδώματος Προσώπου

Η συνεργασία Samsung-Metalenz φέρνει την επανάσταση στη βιομετρική εικονοληψία. Ανακαλύψτε τη νέα γενιά ασφαλών λύσεων ξεκλειδώματος προσώπου.

Η συνεργασία Samsung-Metalenz φέρνει επανάσταση στη βιομετρική εικονοληψία. Ανακαλύψτε τη νέα γενιά ασφαλών λύσεων ξεκλειδώματος προσώπου.

Πριν από δύο μήνες, η Samsung αποκάλυψε δύο νέους αισθητήρες ISOCELL: το ISOCELL Vizion 63D και το ISOCELL Vizion 931. Ένας από αυτούς τους αισθητήρες χρησιμοποιείται τώρα σε έναν νέο και επαναστατικό μηχανισμό ξεκλειδώματος προσώπου 3D που ανέπτυξε η Metalenz. Αυτό δείχνει την υπεροχή της νέας κάμερας χαρτογράφησης βάθους 3D της Samsung.

Η Metalenz είναι μια εταιρεία optics που προήλθε από τα εργαστήρια του Harvard και έχει τη στήριξη της Intel και της SDK.

Δείτε επίσης: Galaxy Ring: Καλύτερη μπαταρία από τα Samsung smartwatches

Η Metalenz, μια εταιρεία που σχεδιάζει και αναπτύσσει οπτικά συστήματα για ηλεκτρονικές συσκευές καταναλωτικής χρήσης, αυτοκινητοβιομηχανίας και εφαρμογών IoT, ανακοίνωσε το πρώτο της πλήρες σύστημα βιομετρικού συστήματος αναγνώρισης προσώπου 3D με την ονομασία Polar ID. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα ISOCELL Vizion 931 της Samsung ως φωτιστικό κινητήρα για το επαναστατικό σύστημα εικόνας με ταξινόμηση πόλωσης της Metalenz. Η Metalenz έχει αναπτύξει λύσεις εικόνας και αισθητήρων που χρησιμοποιούνται ήδη σε αρκετά smartphones. Τώρα, η εταιρεία δημιούργησε το πλήρες σύστημα σάρωσης, αναγνώρισης και ξεκλειδώματος προσώπου 3D που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων smartphone και tablet.

Η Metalenz, μια εταιρεία που σχεδιάζει και αναπτύσσει οπτικά συστήματα για ηλεκτρονικές συσκευές καταναλωτικής χρήσης, αυτοκινητοβιομηχανίας και εφαρμογών IoT, ανακοίνωσε το πρώτο της πλήρες σύστημα βιομετρικού συστήματος αναγνώρισης προσώπου 3D με την ονομασία Polar ID.

Η εταιρεία οπτικών υποστηρίζει ότι το Polar ID είναι το “μοναδικό σύστημα εικόνας καταναλωτικής κλάσης που μπορεί να ανιχνεύσει την πλήρη κατάσταση πόλωσης του φωτός.” Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει με μια μόνο εικόνα, ενώ άλλα συστήματα ξεκλειδώματος προσώπου 3D χρειάζονται πολλαπλές εικόνες για να λειτουργήσουν. Αυτό το νέο σύστημα καθιστά ολόκληρη τη διαδικασία πιο γρήγορη και ακριβή. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το Polar ID είναι 50% πιο οικονομικό και μικρότερο από τις παραδοσιακές λύσεις ξεκλειδώματος προσώπου.

Δείτε ακόμα: Smartphones: Η Apple ξεπέρασε τη Samsung στην Ευρώπη

Η Metalenz αναφέρει ότι η συνεργασία της με τη Samsung για τον αισθητήρα ISOCELL Vizion 931 και η δυνατότητα μαζικής παραγωγής του επιτρέπει την ταχύτερη υιοθέτηση του βιομετρικού συστήματος Polar ID σε smartphones. Αυτό το σύστημα προσφέρει αναγνώριση προσώπου 3D και βιομετρικά στο κοντινό υπέρυθρο φάσμα με την προηγμένη τεχνολογία κβαντικής απόδοσης και προηγμένης τεχνολογίας κλείστρου παγκόσμιου επιπέδου.

Η Metalenz αναφέρει ότι η συνεργασία της με τη Samsung για τον αισθητήρα ISOCELL Vizion 931 και η δυνατότητα μαζικής παραγωγής του επιτρέπει την ταχύτερη υιοθέτηση του βιομετρικού συστήματος Polar ID σε smartphones

Το σύστημα Polar ID παρουσιάζεται στην MWC 2024 στη Βαρκελώνη, Ισπανία. Οι επισκέπτες στην MWC θα μπορούν να βιώσουν τον συμπαγή αποτύπωμα, την ασφάλεια, την ταχύτητα και την οικονομικότητα του Polar ID σε ένα σχεδιασμό αναφοράς smartphone που χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3. Φαίνεται ότι αρκετές εταιρείες smartphone αξιολογούν το Polar ID, και πρόσθετα κιτ αξιολόγησης θα είναι διαθέσιμα στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αναμένεται να το δούμε να χρησιμοποιείται σε smartphones το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους ή το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Έρχεται αναβάθμιση στο Samsung Galaxy Z Fold 6

Αυτό το νέο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphones, συσκευές AR/VR/MR, tablets, laptops και περισσότερα.

Ο CY Lee, Αντιπρόεδρος της Ομάδας Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Αισθητήρων στη Samsung Electronics, τονίζει τη σημασία της συνεργασίας της εταιρείας με τη Metalenz. Η συνεργασία αυτή δεν αποτελεί απλώς συνδυασμό τεχνολογιών, αλλά σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στις δυνατότητες της βιομετρικής εικονοληψίας. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία λύσεων ξεκλειδώματος προσώπου με βελτιωμένη ασφάλεια και οικονομικότητα, προσβάσιμες παγκοσμίως. Η Samsung εκφράζει την ενθουσιώδη δέσμευσή της στη συνεργασία με τη Metalenz, η οποία μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία για τη φέρνει πρωτοποριακές λύσεις στην αγορά.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS