ΑρχικήUpdatesDuolingo: Προσελκύει χρήστες έπειτα από την προσθήκη AI

Duolingo: Προσελκύει χρήστες έπειτα από την προσθήκη AI

Τα κέρδη, ο αριθμός των ενεργών χρηστών και οι μελλοντικές προοπτικές της Duolingo Inc. υπερέβησαν τις προσδοκίες των αναλυτών μετά την προσθήκη του AI.

Duolingo AI τεχνητή νοημοσύνη

Τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου ανήλθαν σε 26 σεντς ανά μετοχή από πωλήσεις 151 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη. Οι αναλυτές προέβλεπαν 16 σεντς ανά μετοχή με πωλήσεις 148 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο αριθμός των καθημερινών ενεργών χρηστών αυξήθηκε κατά 65% φτάνοντας τα 26,9 εκατομμύρια, υπερβαίνοντας τα αναμενόμενα 25,1 εκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμη: Duolingo: Σύντομα το app θα περιλαμβάνει μαθήματα μαθηματικών και μουσικής

Ο κατασκευαστής λογισμικού εκμάθηση γλωσσών προέβλεψε πωλήσεις από 164 έως 167 εκατομμύρια δολάρια για το πρώτο τρίμηνο, υπερβαίνοντας το αναμενόμενο ποσό των 159 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, προβλέπει ότι η αύξηση του αριθμού των χρηστών θα είναι λίγο πιο μέτρια φέτος, καθώς αγωνίζεται να διατηρήσει την ταχεία ανάπτυξη του προηγούμενου έτους.

Οι μετοχές της εταιρείας με έδρα το Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια αυξήθηκαν κατά περίπου 112% τον περασμένο χρόνο, καθώς αναμένεται να επωφεληθεί από την έκρηξη της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης (AI). Η Duolingo μείωσε το προσωπικό της κατά 10% τον Ιανουάριο, επισημαίνοντας ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επιταχύνει τη δημιουργία του περιεχομένου της και εισήγαγε ένα νέο επίπεδο με σχόλια που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη.

«Δεν έχουμε σχέδια για απολύσεις στο μέλλον», δήλωσε ο Chief Financial Officer Matthew Skaruppa σε συνέντευξή του, προσθέτοντας ότι η Duolingo θα συνεχίσει να πειραματίζεται με περιεχόμενο AI.

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης αναδείχθηκαν, αφού η εταιρεία ξεκίνησε νέα μαθήματα μαθηματικών και μουσικής τον Νοέμβριο, ελπίζοντας ότι η προσθήκη αυτή θα προσελκύσει νέους χρήστες, διατηρώντας το ενδιαφέρον τους.

Duolingo AI

Δείτε περισσότερα: Data 2,6 εκατ. χρηστών του Duolingo κυκλοφόρησαν σε hacking forum

Η Duolingo εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκης περισσότερων μαθημάτων, σύμφωνα με τον Matthew Skaruppa, αλλά δεν υπάρχει «κανένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα».

Πηγή: bnnbloomberg.ca

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS