ΑρχικήUpdatesApple ID: Θα μετονομαστεί σε «Apple Account»;

Apple ID: Θα μετονομαστεί σε «Apple Account»;

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται για μια σημαντική αλλαγή στο Apple ID, σκοπεύοντας να το μετονομάσει σε “Apple Account”.

Apple ID μετονομασία

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Apple δοκιμάζει την ιδέα της νέας ονομασίας “Apple Account” και ενδέχεται να το παρουσιάσει σύντομα, ίσως και φέτος.

Διαβάστε ακόμη: Apple: Θα λάβει πρώτη το chip 2nm της TSMC

Το Apple ID είναι ένας λογαριασμός που επιτρέπει στους χρήστες της Apple να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το iCloud και το App Store. Η δημιουργία και η σύνδεση με το Apple ID είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες της Apple και είναι προσβάσιμη στους χρήστες για περισσότερο από μια δεκαετία. Με το Apple ID, οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν εφαρμογές και μουσική, να συγχρονίζουν δεδομένα ασύρματα μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν το iCloud και να πραγματοποιούν αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple.

Η μετονομασία του Apple ID σε “Apple Account” αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο τέλος του 2024, πιθανότατα ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του iOS 18 (Κωδική ονομασία Crystal) και του macOS 15 (Κωδική ονομασία Glow). Οι εφαρμογές του συστήματος θα τροποποιηθούν, ώστε να προσαρμοστούν με την αλλαγή αυτή, όπως και η ιστοσελίδα της Apple – πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία θα επιλέξει να υιοθετήσει τη νέα ονομασία.

Αν και η ονομασία “Apple Account” εμφανίζεται στον ιστότοπο της Apple σε περιπτώσεις όπως “Apple Account Balance”, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να αντικαταστήσει το “Apple ID” με το “Apple Account” ως μέσο αλλαγής της ονομασίας του χαρακτηριστικού.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές γιατί η Apple εξετάζει αυτή την αλλαγή, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Apple συνήθως επιλέγει πολλές marketing ονομασίες πριν κυκλοφορήσει νέες υπηρεσίες ή προϊόντα. Για παράδειγμα, στο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα για το headset Vision Pro, η Apple χρησιμοποίησε τρείς διαφορετικές ονομασίες στις εσωτερικές δοκιμές της: realityOS, xrOS και visionOS.

Apple ID μετονομασία Account

Δείτε περισσότερα: Apple Car: Η Apple ακύρωσε το project για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Επομένως, υπάρχει και η πιθανότητα να μην δούμε την ονομασία του «Apple Account» να εφαρμόζεται.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS