ΑρχικήinetΑποκτήστε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του Galaxy AI μέσω Bixby

Αποκτήστε πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του Galaxy AI μέσω Bixby

Η Samsung έχει ενσωματώσει το Bixby στο Galaxy AI, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες AI στο Galaxy S24, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές Bixby.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy AI: Ποιές συσκευές τις σειράς θα το υποστηρίξουν

Galaxy AI Bixby

Με τη σειρά Galaxy S24, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο λογισμικού που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τη Γενετική Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στη σειρά Galaxy S24, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις σειρές Galaxy S23, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Tab S9.

Με το Bixby, οι χρήστες του Galaxy S24 μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις λειτουργίες του Galaxy AI και να τις χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από τον Bixby να συνοψίσει μια ιστοσελίδα που βλέπετε ή να επικοινωνήσετε με ένα ξενοδοχείο για το διεθνές ταξίδι σας στην τοπική γλώσσα. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τον Bixby να συνοψίσει μια σημείωση στα Samsung Notes ή να μεταγράψει μια φωνητική εγγραφή σε μία συγκεκριμένη γλώσσα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Διερμηνέα χρησιμοποιώντας μια φωνητική εντολή Bixby. Το Bixby είναι πλέον συμβατό με αυτές τις εφαρμογές της Samsung: Διερμηνέα, Τηλέφωνο, Samsung Internet, Samsung Notes, και Εγγραφέας Φωνής.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy S24: Δείτε τις AI δυνατότητες των τηλεφώνων

Μπορείτε να ξεκινήσετε πραγματικού χρόνου μετάφραση κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων, να διορθώσετε τη γραμματική ή την ορθογραφία κατά την πληκτρολόγηση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Samsung Keyboard, να δημιουργήσετε περιλήψεις ιστοσελίδων και να δημιουργήσετε αυτόματα εξώφυλλα για σημειώσεις στο Samsung Notes. Για περιστάσεις όπου αλληλεπιδράτε με κάποιον που μιλά διαφορετική γλώσσα, ζητήστε από το Bixby να ενεργοποιήσει τη λειτουργία Διερμηνέα για μετάφραση πραγματικού χρόνου από πρόσωπο σε πρόσωπο.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Galaxy AI θα είναι συμβατά με τις φωνητικές εντολές του Bixby στις υποστηριζόμενες γλώσσες: Κινέζικα, Αγγλικά (Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ), Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Κορεατικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά (Βραζιλία και Ισπανία).

Δείτε επίσης: Ξεχάστε τα προστατευτικά οθόνης, το Galaxy S24 Ultra πρακτικά φοράει πανοπλία

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Bixby είναι ένας προσωπικός βοηθός που δημιουργήθηκε από τη Samsung και προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Μερικές από τις βασικές λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εκτέλεσης φωνητικών εντολών, όπως η κλήση επαφών, η αποστολή μηνυμάτων και η ρύθμιση υπενθυμίσεων. Επιπλέον, το Bixby μπορεί να ελέγξει διάφορες εφαρμογές και λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως η κάμερα, η μουσική, οι ρυθμίσεις φωτεινότητας και ήχου, καθώς και η πλοήγηση στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές τους χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την οθόνη τους.

Το Bixby είναι επίσης σχεδιασμένο για να μάθει από τις συνήθειες του χρήστη και να προσαρμόζεται ανάλογα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προτείνει εφαρμογές ή λειτουργίες που ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και κάνοντας την εμπειρία χρήσης πιο ευχάριστη. Τέλος, το Bixby μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές Samsung, όπως τηλεοράσεις και ψυγεία, για να προσφέρει μια αποτελεσματική και ενοποιημένη εμπειρία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν διάφορες συσκευές με τη φωνή τους, δημιουργώντας ένα πιο άνετο και ευέλικτο περιβάλλον.

Πηγή: sammobile

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS