ΑρχικήHow ToΤι μπορείτε να κάνετε το παλιό σας αυτοκίνητο;

Τι μπορείτε να κάνετε το παλιό σας αυτοκίνητο;

Υπάρχουν χιλιάδες παλιά και παρατημένα αυτοκίνητα στον κόσμο που κάθονται αδρανή σε αυλές ή στο πεζοδρόμιο, πιάνοντας χώρο, μαζεύοντας σκόνη και σκουριά ενώ οι ιδιοκτήτες τους αναρωτιούνται τι να κάνουν με αυτά. Για κάποιους, η απόσυρση ενός αγαπημένου αυτοκινήτου είναι μια λιγότερο ελκυστική επιλογή, καθώς η συναισθηματική σύνδεση με ένα αυτοκίνητο που κάποτε οδηγούσαν είναι πολύ δυνατή.

Πέρα από τη συναισθηματική πλευρά, τελικά πρέπει να κάνετε κάτι με εκείνο το αυτοκίνητο που διαβρώνεται. Σκεφτήκατε ποτέ να το επαναχρησιμοποιήσετε με έναν από αυτούς τους απροσδόκητους τρόπους;

Δείτε επίσης: Xiaomi: Παρουσιάζει το πρώτο της αυτοκίνητο!

Πολλές από τις προτάσεις σε αυτή τη λίστα απαιτούν σημαντική δεξιότητα και δημιουργικότητα από τη μεριά σας, καθώς γενικά απαιτούν την αποσυναρμολόγηση μερών του οχήματός σας και την επανασυναρμολόγησή τους με άλλη μορφή. Εάν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτή την υψηλή πρόκληση ή δεν έχετε ένα φιλικό φίλο που είναι, αυτές οι επιλογές μπορεί να μην είναι εφικτές.

Η καρότσα του φορτηγού σας ή ο μηχανοθάλαμος αυτοκινήτου μπορεί μετατραπεί σε κηπάκι

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση παρέχει μια εύκολη εναλλακτική που μπορεί να αναληφθεί ακόμα και από αυτούς που δεν έχουν πρακτική εμπειρία στην εργασία με αυτοκίνητα. Αυτό που χρειάζεστε για να μετατρέψετε την καρότσα ενός φορτηγού ή τον μηχανοθάλαμο ενός αυτοκινήτου σε κήπο είναι μια χούφτα κανονικά εργαλεία κήπου, μερικές σακούλες χώμα και ένα πακέτο ή δύο σπόρων.

Δείτε επίσης: Apple Car: Η Apple ακύρωσε το project για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Φυσικά, θα πρέπει επίσης η περιοχή που εξετάζετε να είναι κενή και σχετικά απαλλαγμένη από σκουριά. Μπορεί να θέλετε να επικαλύψετε το καλάθι ή τον μηχανοθάλαμο με κηπουρικά δίχτυα ή άλλα υλικά που προάγουν την ανάπτυξη πριν ξεκινήσετε, απλά για να δώσετε στα σπόρια σας το πιο ευνοϊκό περιβάλλον. Αφού κάνετε αυτό, απλά γεμίστε το χώρο με χώμα, ρίξτε τα σπόρια και έχετε έναν αυτοκινητόκηπο.

Η πρόσοψη του αυτοκινήτου ή του φορτηγού σας μπορεί να γίνει παγκάκι

Όσοι αναζητούν μια πιο αστική χρήση για το παλιό τους αυτοκίνητο ή φορτηγό μπορεί να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για τη μετατροπή τμημάτων του οχήματος σε έπιπλα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι επαναχρησιμοποίησης ενός οχήματος σε έπιπλα, με τους επιδέξιους ιδιοκτήτες να μετατρέπουν τα κρεβάτια των φορτηγών και τις προσόψεις των αυτοκινήτων σε όλα από βιβλιοθήκες έως πλήρως λειτουργικά σετ μπαρ. Η μετατροπή ενός τμήματος του αυτοκινήτου σε παγκάκι ή καναπέ είναι ένας διασκεδαστικός και λειτουργικός τρόπος να προχωρήσετε. Αυτή η επιλογή θα απαιτήσει κάποια εργασία, καθώς ένα μέρος του οχήματος – συνήθως η πρόσοψη – πρέπει να αποκοπεί από το υπόλοιπο πριν ξεκινήσετε.

Δείτε επίσης: Tesla: Σύντομα κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα έχουν πρόσβαση στους Superchargers

Θα απαιτηθεί επίσης κάποιος σχεδιασμός. Ανάλογα με την κατάσταση του εξωτερικού του αυτοκινήτου, μπορεί να χρειαστεί να αλείψετε και να βάψετε ξανά το σώμα πριν προσθέσετε οτιδήποτε καινούργιο. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε ποια υποστήριξη είναι απαραίτητη, λαμβάνοντας υπόψη το βάρος του αντικειμένου και του οτιδήποτε – ή του οποιουδήποτε – θα καθίσει πάνω του. Απαιτείται πολύς κόπος για να μετατρέψετε ένα αυτοκίνητο σε καναπέ ή ένα φορτηγό σε τραπέζι φαγητού, αλλά το τελικό προϊόν θα είναι ο ορισμός ενός «έργου τέχνης»

Μια παλιά καρότσα ενός αγροτικού οχήματος μπορεί να μετατραπεί στο νέο σας τρέιλερ.

Όπως και με τη μετατροπή καναπέ, η μετατροπή ενός παλιού καρότσα φορτηγού σε τρέιλερ είναι μια δουλειά που απαιτεί εργαλεία και δεξιότητες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα κατέχουν. Αν δεν είστε σε θέση να αποσπάσετε την καρότσα του αγροτικού από το σώμα του και να συγκολλήσετε έναν προσαρμοσμένο γάντζο τρέιλερ, θα ήταν σοφό να βρείτε έναν επαγγελματία που μπορεί να κάνει τη δουλειά για εσάς. Πριν ξεκινήσετε τη μετατροπή του παλιού σας φορτηγού, ελέγξτε τους νόμους στην περιοχή σας που αφορούν τα τρέιλερ, καθώς ορισμένα κράτη δεν επιτρέπουν τη λειτουργία μετατροπέων φορτηγών σε δημόσιους δρόμους.

Δείτε ακόμα: Ford: Η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδόν αποσύρθηκε από την Αυστραλία

Ακόμα και αν τα τρέιλερ μετατροπής καρότσας δεν είναι νόμιμα στους δρόμους της πόλης σας, αυτές οι εμφανίσεις θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμες σε μια φάρμα ή ένα εξοχικό με μεγάλο κτήμα. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθούν σε τέτοιες περιοχές με ένα τρακτέρ αντί για ένα φορτηγό.

Κόψτε το παλιό αυτοκίνητο σας και κρεμάστε το ως ντεκόρ τοίχου

Αφού μετατρέψετε το κρεβάτι του φορτηγού σας σε τρέιλερ ή κατασκευάσετε την πίσω του αυτοκινήτου σας σε καναπέ, θα πρέπει να τακτοποιήσετε το υπόλοιπο του οχήματος. Αν έχετε ήδη αρχίσει να το αποσυναρμολογείτε, μπορείτε να μετατρέψετε ό,τι έχει μείνει σε κρεμαστό ντεκόρ για τον τοίχο.

Εάν θέλετε λειτουργικά φωτιστικά σώματα στο τοίχο με την πρόσοψη, θα χρειαστεί να έχετε κάποια ηλεκτρική εμπειρογνωμοσύνη. Ίσως ακόμη πιο σημαντικό, θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε πώς ακριβώς θα κρεμάσετε το τελικό κομμάτι, καθώς θα είναι σημαντικά βαρύτερο από την πλειονότητα των έργων τέχνης.

Ένα παλιό αυτοκίνητο μπορεί να γίνει το επόμενο σας κρεβάτι

Αν είστε ο τύπος που αγαπάτε την αυτοκίνηση που χρειάζεται να τροφοδοτεί την ανάγκη του για ταχύτητα ενώ κοιμάται ή έχετε ένα παιδί που είναι παραφρονούντας με αυτοκίνητα, η μετατροπή του σώματος ενός σε κρεβάτι θα μπορούσε να είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Αν νομίζετε ότι τα άλλα καταχωρημένα έργα σας φαίνονται απειλητικά, η μετατροπή του σώματος ενός αυτοκινήτου ή φορτηγού σε πλαίσιο κρεβατιού είναι πιθανώς περισσότερη δουλειά από ό,τι μπορείτε να αντιμετωπίσετε, καθώς θα απαιτηθεί σημαντική κοπή χάλυβα και συγκόλληση. Ενδέχεται επίσης να είναι η πιο χρονοβόρα. Καθώς εσείς ή το παιδί σας θα περνάτε ώρες κοιμώμενοι στο μετετραμένο κρεβάτι, θα θέλετε να προσέχετε επιπλέον για να μην αφήσετε καμία αιχμή ή εκτεθειμένο μέταλλο στο πλαίσιο που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό.

Στον τομέα του σχεδιασμού, μια καρότσα φορτηγού αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για ένα κομμάτι υπνοδωματίου επειδή, ε, είναι κατά κάποιο τρόπο ένα κρεβάτι. Αλλά αν αποφασίσετε να κόψετε και να ξανατοποθετήσετε ένα παλιό όχημα για τέτοια χρήση, θα μπορείτε να επιλέξετε ποια μέρη να συμπεριλάβετε. Αν επιλέξετε ένα δημοφιλές μοντέλο με ισχυρή υποστήριξη μετά την πώληση, οι περιορισμοί είναι το όριο στις ρυθμίσεις του πλαισίου του κρεβατιού σας.

Πηγή: slashgear

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS