ΑρχικήsecurityKyndryl και Veeam συνεργάζονται για υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας

Kyndryl και Veeam συνεργάζονται για υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας

Η Kyndryl και η Veeam Software ανακοίνωσαν μια στρατηγική συμμαχία που θα καταστήσει τη Kyndryl έναν Πιστοποιημένο Συνεργάτη Υπηρεσιών της Veeam και θα συνδυάσει την εμπειρία της στις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας με το λογισμικό αντιγραφής δεδομένων και ασφάλειας της Veeam, όπως αναφέρει το Cloud Tech.

Δείτε επίσης: Οι μικρές επιχειρήσεις θα λάβουν ενίσχυση στην κυβερνοασφάλεια

Kyndryl Veeam κυβερνοασφάλεια

Οι εταιρείες ανέφεραν ότι η συνεργασία τους θα προσφέρει στους πελάτες μια περιεκτική σειρά υπηρεσιών διαχείρισης κυβερνοασφάλειας, ανάκτησης περιστατικών και διαχείρισης υποδομών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες.

Οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας της Kyndryl και της Veeam θα περιλαμβάνουν στρατηγικές για την ανάκαμψη από ανεπιθύμητα περιστατικά, όπως κυβερνοεπιθέσεις ransomware, αλλά και ανθρώπινα λάθη και προβλήματα hardware. Οι πελάτες θα επωφεληθούν επίσης από μια ολιστική, μοναδική πλατφόρμα για τη μοντερνοποίηση και την ασφάλεια που καλύπτει όλα τα δεδομένα, συστήματα και εφαρμογές λογισμικού ως υπηρεσία σε ολόκληρο τον οργανισμό τους.

Δείτε ακόμα: Quantum computing: Πώς επηρεάζει την κυβερνοασφάλεια;

Ταυτόχρονα, οι πελάτες που εξετάζουν τη μετάβαση σε μια σύγχρονη υποδομή βασισμένη στο cloud λαμβάνουν υποστήριξη για να το κάνουν, καθώς και επεκτάσιμες και προσαρμόσιμες επιλογές αντιγράφου ασφαλείας και ανάκτησης για υβριδικά και περιβάλλοντα multi-cloud, μαζί με προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας για Kubernetes και άλλα περιβάλλοντα cloud-native. Η συνεργασία Kyndryl και Veeam φέρνει επίσης ενσωματωμένη αυτοματοποίηση για την ενίσχυση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και της κυβερνοασφάλειας και επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμοστούν γρήγορα στις αλλαγές στα πρότυπα της βιομηχανίας και στις επιχειρηματικές ανάγκες.

Δείτε επίσης: Ποιοί παράγοντες διαμόρφωσαν την κυβερνοασφάλεια το 2023;

Πώς μπορεί η υποδομή cloud-based να βελτιστοποιήσει την επιχειρησιακή απόδοση;

Η cloud-based υποδομή μπορεί να βελτιστοποιήσει την επιχειρησιακή απόδοση και την κυβερνοασφάλεια μέσω της ευελιξίας και της κλιμάκωσης που προσφέρει, όπως η συνεργασία Kyndryl – Veeam. Οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν γρήγορα τους πόρους τους ανάλογα με τις ανάγκες τους, επιτρέποντας την αποτελεσματική διαχείριση της ζήτησης και την ελαχιστοποίηση των υπερβολικών δαπανών. Επιπλέον, η cloud-based υποδομή προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και ανάκτηση δεδομένων. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ασφαλή κέντρα δεδομένων και μπορούν να ανακτηθούν εύκολα σε περίπτωση απώλειας, εξασφαλίζοντας τη συνεχή λειτουργία της επιχείρησης.

Πηγή: scmagazine

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS