ΑρχικήinetΗ Tesla προσφέρει 10.000 δωρεάν μίλια φόρτισης Supercharging

Η Tesla προσφέρει 10.000 δωρεάν μίλια φόρτισης Supercharging

Η Tesla αύξησε το κίνητρο παράδοσης στο τέλος του τριμήνου, προσφέροντας 10.000 δωρεάν μίλια Supercharging στους ιδιοκτήτες οχημάτων Tesla που ανταλλάσσουν το όχημά τους για ένα νέο έως το τέλος του μήνα.

Δείτε επίσης: Tesla: Κάνει giveaway το Model 3 Performance
Tesla δωρεάν μίλια

Έχει καθιερωθεί για την Tesla να προσφέρει επιπλέον κίνητρα στους πελάτες για να παραλάβουν το όχημά τους μέχρι το τέλος κάθε τριμήνου. Αυτά τα κίνητρα αναφέρονται τώρα συχνά ως “end-of-quarter incentives“.

Καμιά φορά, λαμβάνουν τη μορφή άμεσων εκπτώσεων ή δωρεάν χαρακτηριστικών, όπως μια συνδρομή 3 μηνών στο πακέτο Tesla Full Self-Driving ή δωρεάν μίλια φόρτισης Supercharging.

Πρόσφατα, η Tesla προσφέρει στους πελάτες που παραλαμβάνουν ένα νέο Model S, Model X ή Model Y μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024, 5.000 μίλια δωρεάν φόρτιση στα νέα τους οχήματα.

Σήμερα, η Tesla ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες Tesla που ανταλλάσσουν το αυτοκίνητό τους για ένα καινούργιο έως το τέλος του τριμήνου θα λάβουν επιπλέον 5.000 μίλια, συνολικά 10.000 μίλια.

Δείτε ακόμα: Tesla: Ακόμα μία προσαρμογή μισθολογικών αυξήσεων

Οι πελάτες που ανταλλάσσουν ένα οχήμα έως τις 31 Μαρτίου 2024, θα λάβουν 5.000 μίλια δωρεάν Supercharging κατά τη μίσθωση ενός νέου οχήματος ή σύνολο 10.000 δωρεάν μιλίων Supercharging για αγορές μετρητών ή χρηματοδότηση.

Αυτό το νέο κίνητρο ισχύει επίσης για τη μίσθωση, αλλά όχι για τα αρχικά δωρεάν 5.000 μίλια, τα οποία είναι διαθέσιμα σε μη ιδιοκτήτες Tesla που αγοράζουν ένα νέο αυτοκίνητο μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης.

Τα μίλια ενίσχυσης θα λήξουν δύο χρόνια μετά την ημερομηνία παράδοσης.

Η Tesla προωθεί τις παραδόσεις μέχρι το τέλος του τριμήνου για να περιορίσει τον αριθμό των αυτοκινήτων στο απόθεμα. Καθώς η Tesla αποτελεί έναν από τους λίγους κατασκευαστές αυτοκινήτων που πωλούν απευθείας στον καταναλωτή και δεν πουλά τα αυτοκίνητά της σε αντιπροσωπείες, τα κατέχει μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη.

Δείτε επίσης: Tesla: Ερευνά ποιες θέσεις είναι κρίσιμες, ενισχύοντας τους φόβους για απολύσεις

Αυτό σημαίνει ότι αν η Tesla έχει ένα όχημα στη διάθεσή της στο τέλος του τριμήνου, ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να το κατασκευάσει, αλλά δεν αναγνωρίζει κανένα εισόδημα γι’ αυτό, ακόμα κι αν έχει ήδη πουληθεί σε έναν πελάτη. Έτσι, μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ δυσάρεστη εικόνα στην οικονομική της κατάσταση στο τέλος του τριμήνου.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS