ΑρχικήUpdatesGoogle Pixel: Εναλλαγή από φωνητική σε βίντεο κλήση με one-tap

Google Pixel: Εναλλαγή από φωνητική σε βίντεο κλήση με one-tap

Μερικές φορές, είναι πολύ πιο ευχάριστο να βλέπεις πραγματικά το άτομο που μιλάς στο τηλέφωνο όταν τον καλείς. Ίσως θέλετε απλά να μοιραστείτε με τον άλλον κάτι που βλέπετε αυτή τη στιγμή. Ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή Google Phone σας επιτρέπει να μεταβείτε άμεσα σε μια κλήση στο Google Meet – υπό την προϋπόθεση ότι το άλλο άτομο χρησιμοποιεί το Meet.

google pixel

Για ορισμένους χρήστες, ένα νέο εικονικό κουμπί βιντεοκλήσης άρχισε να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας κλήσης μέσω της εφαρμογής Google Phone. Το κουμπί τοποθετείται πάνω από τα υπόλοιπα εργαλεία όπως το πληκτρολόγιο, η λειτουργία σίγασης, η επιλογή ηχείου κ.ά. Με το πάτημα του κουμπιού, ξεκινά αυτόματα μια βιντεοκλήση στο Google Meet με τον συνομιλητή, χωρίς να διακοπεί η φωνητική κλήση. Αυτό επιτρέπει την ομαλή μετάβαση ανάμεσα στις δύο λειτουργίες.

Διαβάστε ακόμη: Google: Πρώην μηχανικός συνελήφθη για κλοπή εμπορικών AI μυστικών

Αν το άλλο άτομο δεν διαθέτει Meet, μεταφέρεστε σε μια οθόνη που σας καλεί να τον προσκαλέσετε να χρησιμοποιήσει το Meet για να επιτρέψετε την συνομιλία μέσω βίντεο. Θα δείτε ένα μεγάλο κουμπί για να ξεκινήσετε τη σύνταξη ενός μηνύματος.

Η δυνατότητα αυτή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένους χρήστες.

Μπορούμε να δούμε τη λειτουργία στην έκδοση 125.0.613053162-publicbeta-pixel2023, ενώ ο tipster μας επιβεβαίωσε ότι είναι επίσης διαθέσιμη στην έκδοση 124.0.608164421-publicbeta. Μέχρι στιγμής, το φαινόμενο παρατηρείται σε τηλέφωνα Pixel, αλλά αφού η εφαρμογή Google Phone είναι διαθέσιμη και για άλλα μοντέλα τηλεφώνων, υπάρχει πιθανότητα να επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές. Επειδή η παρούσα δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις της εφαρμογής Τηλέφωνο, υπάρχει πιθανότητα να προκύψει αλλαγή από την πλευρά του διακομιστή που δεν εξαρτάται από μια συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής. Ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί σε όλους τους χρήστες, οπότε ενδέχεται να απαιτηθεί λίγος χρόνος μέχρι να εφαρμοστεί ευρέως.

Πολύ πριν το Duo ενσωματωθεί στο Meet, ήταν δυνατή ήδη η έναρξη ενός βιντεοκλήσης Duo/Meet απευθείας από την εφαρμογή τηλεφώνου. Για να το επιτύχετε αυτό, απλά πατάτε σε μια επαφή και επιλέγετε την επιλογή βιντεοκλήσης αντί του προεπιλεγμένου κουμπιού φωνητικής κλήσης.

google pixel κλήση

Δείτε επίσης: Διανομή trojans μέσω ψεύτικων sites Google Meet, Zoom, Skype

Το νέο χαρακτηριστικό βιντεοκλήσης είναι πιο εύκολο στην πρόσβαση και διευκολύνει τη μετάβαση σε βίντεο όταν απαιτείται, αντί να χρειάζεται να αποφασίσετε ποια μορφή επικοινωνίας είναι η πλέον κατάλληλη πριν την έναρξη της κλήσης.

Πηγή: androidpolice

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS