ΑρχικήinetΗ Max θα απαγορεύσει την κοινοποίηση κωδικών πρόσβασης

Η Max θα απαγορεύσει την κοινοποίηση κωδικών πρόσβασης

Σύντομα η HBO θα ενωθεί με τις Netflix και Disney+ στην καταπολέμηση της κοινοποίησης κωδικών πρόσβασης. Σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg, η Max σχεδιάζει να ξεκινήσει την εφαρμογή νέων χαρακτηριστικών κατά της κοινοποιήσεως κωδικών πρόσβασης μέχρι το τέλος του έτους, στην προσπάθειά της να κάνει τη ροή των εσόδων της πιο κερδοφόρα.

Δείτε επίσης: Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ελλοχεύουν κινδύνους για τους χρήστες

Max κοινοποίηση κωδικών

Σύμφωνα με την έκθεση, η Warner Bros. Discovery σχεδιάζει να εφαρμόσει πλήρως την επιχείρησή της για την καταπολέμηση της κοινοποίησης κωδικών πρόσβασης το 2025. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν το Max, την υπηρεσία streaming που συνένωσε το HBO Max και το Discovery+ σε μια μοναδική υπηρεσία το περασμένο έτος.

Η ενίσχυση της εφαρμογής απαγορεύσεων κοινοποίησης κωδικών πρόσβασης από την Max έρχεται μετά την εφαρμογή των δικών της μέτρων από το Netflix πέρυσι, ενώ το Disney+ και το Hulu ακολούθησαν το παράδειγμα νωρίτερα φέτος. Η εφαρμογή του Netflix αποτρέπει τους χρήστες από το να μοιράζονται κωδικούς πρόσβασης με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους, απαιτώντας από μια συσκευή που έχει συνδεθεί σε ένα λογαριασμό Netflix να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες.

Η πλήρης αναφορά, η οποία παρέχει μια ενδιαφέρουσα και λεπτομερή ματιά στα τρέχοντα γεγονότα της Warner Bros. Discovery, είναι διαθέσιμη στο Bloomberg.

Δείτε ακόμα: Τέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

HBO Max

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υπηρεσιών streaming;

Τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών streaming είναι πολλά. Πρώτον, προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα περιεχομένου, όπως ταινίες, σειρές, μουσική, βιντεοπαιχνίδια και αθλητικά γεγονότα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε την εκπομπή της τηλεόρασης ή να αγοράσετε DVD. Δεύτερον, οι υπηρεσίες streaming είναι γενικά πιο οικονομικές από την παραδοσιακή τηλεόραση ή την αγορά DVD. Πολλές υπηρεσίες προσφέρουν επίσης δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν το περιεχόμενο πριν αποφασίσουν να εγγραφούν. Τρίτον, οι υπηρεσίες streaming επιτρέπουν την προσαρμοσμένη προβολή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε, και σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Netflix: Επεκτείνει την καταστολή κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στην Ευρώπη

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα. Πρώτον, οι υπηρεσίες streaming απαιτούν σταθερή και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν η σύνδεσή σας είναι αργή ή ασταθής, η ποιότητα της προβολής μπορεί να επηρεαστεί.Δ εύτερον, ορισμένες υπηρεσίες streaming έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένο περιεχόμενο μπορεί να μην είναι διαθέσιμο για εσάς, ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Τρίτον, οι υπηρεσίες streaming μπορεί να προκαλέσουν ‘υπερπληροφόρηση‘. Με τόσες πολλές επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να παρακολουθήσετε.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS